Ricardo Grigore, dezamăgit de egalul din Derby

Revenit după mai bine de 6 ani, derby-ul Dinamo – Rapid (1-1) a fost decis de două super execuții. După ce Torje deschisese scorul în minutul 55, Carnat a egalat pe final de meci şi a salvat un punct pentru giuleşteni.

La finalul partidei, Ricardo Grigore era dezamăgit de acest egal cu Rapid. Este însă bucuros că Alexandru Răuţă şi-a revenit după problemele din prima repriză care l-au dus în salvare, apoi la spital.

”Părerea mea că am făcut un joc foarte bun. Suntem dezamăgiți. Nu știu dacă i-am surprins, am încercat să punem în practică ce am făcut la antrenament. Nu știu dacă se poate antrena neșansa. Comparativ cu meciul cu UTA, nu e atât de dureros.

Ne creem mai multe ocazii, stăm bine și la faze fixe. Trebuie să luăm meci cu meci. Va veni o perioadă grea și nu ne mai așteaptă nimeni. Va fi dificil pentru că doar ce ne obișnuisem cu suporterii. Asta afectează fotbalul, ritmul de joc și toate cele. Sper să treacă această perioadă și să dăm drumul la tot. În primă fază nu m-am speriat, dar am văzut că se simțea din ce în ce mai rău. Mă bucur totuși că și-a revenit, este un om puternic”, a spus Ricardo Grigore la finalul meciului.

  • În urma rezultatului înregistrat în etapa a 13-a, Dinamo face 8 și se află pe 15, la două puncte în spatele luI Sepsi, echipă care are un joc în minus, în timp ce Rapid a făcut 22 de puncte și ocupă locul 6 în clasament.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s