Video I Gabriel Torje, supărat după Dinamo – Rapid

Gabriel Torje a marcat un gol de senzaţie în derby-ul Dinamo – Rapid (1-1), dar nu a fost de ajuns pentru echipa noastră. Giuleştenii au egalat în prelungiri şi au scos un rezultat mare. La final, Torje a dezvăluit ce discuţie a avut cu Mircea Rednic, imediat după fluierul final.

”Am cedat puțin teren, e greu să rezistăm 30 de minute doar apărându-ne. Și eu puteam să dau minge lungă la ultima fază. Mircea Rednic nu m-a certat, mi-a explicat ce era mai bine de făcut. Am facut greseli. Mi-a explicat ce era mai bine de făcut. Eram conştient de ce am făcut. O execuţie de generic ne face să nu câştigăm acasă. Îmi pare rău, nu mai contează acum că am marcat eu.

Încercăm să salvăm acest club, să luăm puncte şi să nu mai avem probleme pe finalul campionatului. Astea sunt condiţiile, ne adaptăm. Cei care au fost azi ne-au susţinut din primul până în ultimul minut”, a spus Torje, la finalul meciului.

Autorul golului lui Dinamo în derby-ul cu Rapid, Gabriel Torje a vorbit şi despre starea de sănătate a lui Alexandru Răuţă, cel care a avut probleme pe finalul primei reprize şi a ajuns la spital. ”Avea pulsul foarte ridicat, a ameţit. Important e că este bine acum, îl aşteptăm la antrenament. Avem nevoie de el”, a mai spus Torje.

  • În urma acestui rezultat, Dinamo a rămas pe penultimul loc, cu opt puncte, și se pregătește pentru duelul cu Sepsi din următoarea etapă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s