Mircea Rednic criticăt deciziile luate în perioada lui Dario Bonetti: ”Testele fizice sunt foarte slabe”

Dinamo și Rapid au terminat la egalitate, scor 1-1, într-un meci disputat sâmbătă seară, pe arena din Ștefan cel Mare, în cadrul etapei a 13-a a Ligii 1.

”Câinii” au fost aproape de prima victorie de la revenirea lui Mircea Rednic, care nu a dat vina pe jucătorii săi. La finalul partidei, tehnicianul lui Dinamo a spus că nu are că să le reproșeze jucătorilor, având în vedere modul în care a fost gestionată echipa până la venirea sa. Antrenorul a criticat deciziile luate în perioada lui Dario Bonetti, spunând că jucătorii aveau multe kilograme în plus și nu erau verificați niciodată.

„Puriul” s-a arătat dezamăgit de faptul că a încasat din nou gol în prelungiri, ratând victoria în ultimele clipe, așa cum s-a întâmplat și la partida cu UTA Arad, când Dinamo a condus cu 2-0, dar meciul s-a încheiat 2-2.

„N-am cum să-i cert pe băieții ăștia. Băieții ăștia fac eforturi mari, ținând cont cum s-au antrenat și cum au fost antrenați. Testele fizice sunt foarte slabe, au avut și 2, și 7kg în plus. Nu e vina lor. Nu că am venit eu și am schimbat, dar băieții fac eforturi. Ce să le reproșezi? Păcat că luăm goluri… nu mai vorbesc ce goluri luăm. La Mediaș n-o să mai dea ăla (n.r – Ronaldo Deaconu) până la sfârșitul anului cum a dat. N-am gestionat ultimele minute nici la UTA, nici aici. Dar chiar îi felicit, ați văzut ce atitudine au avut. Eu zic că nu meritam să pierdem puncte azi.

S-a văzut, când Răuță și Espinosa au ieșit, am pierdut. Nu înseamnă că Matei și Filip n-au jucat, dar din punct de vedere defensiv am pierdut. Espinosa a fost prezent în joc, clarviziune, pase bune. Filip nu s-a antrenat toată săptămâna, Matei nu s-a antrenat săptămâna trecută, iar eu sunt obligat să gestionez cât pot de bine grupul. Noi am avut din primul minut două ocazii clare. Normal, Rapid e o echipă bună. Ai noștri, jumătate dintre ei, au venit acum o lună. Nu mai jucaseră de 3-4 luni și e greu, dar eu vreau să-i felicit pentru atitudinea avută și cum s-au comportat în meciul ăla. Puteam să dăm și al doilea gol, am avut situații. Ăsta, Carnat, dă și el un gol pe an… a dat un super gol, a avut o execuție extraordinară.

Jucătorii se antrenează foarte bine, iar antrenamentele nu sunt tari. Poate pentru ce s-a făcut până acum, dar nu e nici la jumătate din intensitatea care a fost la Viitorul. Nu s-a făcut niciun test fizic, n-au fost cântăriți niciodată, n-au făcut un antrenament de forță. Nu vreau să critic ce a fost, că așa a fost situația, alegerea făcută, dar băieții fac eforturi mari. Azi s-au prezentat foarte bine. E al doilea meci în care meritam să câștigăm.

Un atacant o să vină sigur. Avem două soluții, trebuie să mai facă testul fizic, iar atunci decidem. Decidem câți bani le dăm până în iarnă. Vor veni până în iarnă, cu opțiune. Cât timp îți trebuie ca să intri în teren? O lună, două, atunci îți dau foarte puțini bani. Avem nevoie de un lot mult mai consistent și valoros decât a fost până acum.

Normal că o să ne fie greu fără fani, dar chiar nu înțeleg. Nu dau sfaturi, că nu sunt specialist. Eu m-am vaccinat și stau tot în casă? Ce vaccin e ăsta? N-am nimic, nu-s specialist, dar pun și eu întrebări. M-am vaccinat și n-am voie în stadion. Ne mai ducem și de două-trei ori…. eu o dată, am ales cea mai bună soluție”, a spus Mircea Rednic, după meciul cu Rapid.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s