Deian Sorescu, dezamăgit după Derby: ”E dureros pentru că muncim…”

Dinamo – Rapid s-a terminat 1-1 după ce partida a fost decisă de două super execuții. Gabriel Torje deschisese scorul în minutul 55, Carnat a egalat pe final de meci şi a salvat un punct pentru giuleşteni.

Deian Sorescu este dezamăgit de rezultat, dar şi de faptul că acesta a fost ultimul meci cu spectatori pe stadion.

”Așa e în fotbal, trebuie să ne ridicăm si să mergem mai departe. Acum s-a terminat, mie mi-e greu să analizez, cu siguranță vom discuta la antrenament. Cel mai mult îmi doresc este să joc și să fiu sănătos. Nu contează unde joc, important e să dau randament.

Am discutat cu Mister, am rezolvat între bărbați. Era datoria mea să-mi cer scuze. Am făcut o greșeală, mi-o asum, nu pot să dau timpul înapoi.

Este o creștere din toate punctele de vedere. Este al doilea meci și trebuie să eliminâm greșelile pe care le facem pe final. E dureros pentru că muncim, ne zbatem și trebuie să ieșim din această situație. E dureros, noi practicăm sportul ca să le dăm oamenilor un exemplu, este păcat că nu pot participa.

Răuță e colegul nostru, de când s-a întâmplat chestia aia m-am gândit doar la el. E ceva foarte greu să-ți vezi colegul pe jos”, a spus Sorescu la finalul meciului.

  • În urma rezultatului înregistrat în etapa a 13-a, Dinamo face 8 și se află pe 15, la două puncte în spatele luI Sepsi, echipă care are un joc în minus, în timp ce Rapid a făcut 22 de puncte și ocupă locul 6 în clasament.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s