Reacția lui Constantin Nica, după Dinamo – FC Argeș: ”Nici nu am văzut bine”

FC Argeș a învins-o pe Dinamo cu două goluri marcate în ultimul sfert de oră. Ișfan a egalat în minutul 78 după ce Țîră deschisese scorul la câteva minute după pauză. Lovitura decisivă a venit chiar în minutele de prelungire, când Cristi Dumitru.

Constantin Nica a jucat primul său meci la Dinamo după doi ani și jumătate, Acesta a intrat în locul lui Steliano Filip,în minutul 24. În prelungirile partidei, i-a oferit prea mult spațiu de manevră lui Latovlevici. Apărătorul argeșenilor s-a întors, a șutat la poartă și a contribuit la reușita lui Cristi Dumitru.

După meci Nica a spus că: ”Am stat aproape de el, aveam galben, arbitrul mi-a strigat fără fault, fără fault! Nici nu am văzut bine, apoi Lato a reușit să tragă la poartă, din păcate am luat gol.

Am dominat meciul, am înscris un gol, mai puteam da, apoi și-au creat și ei ocazii de gol.

Nu știm să păstrăm avantajul, nu știm să tragem de timp. Sunt jucător profesionist, cand mă cheamă antrenorul joc, când nu, nu.

Rednic a zis că are încredere în noi, trebuie să demonstrăm, din iarnă vom vedea.

Eu văd deja semne bune, trebuie să fim mai atenți, mai omogeni. Se vede mâna lui nea Mircea, văd echipa în creștere”, a declarat Constantin Nica după meci.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s