Cătălin Ţîră, după ce Dinamo a fost eliminată din Cupa României: ”Este al nu ştiu câtelea meci în care luăm gol în minutul 90”

Dinamo a fost eliminată din optimile de finală ale Cupei României, după ce a condus cu 1-0. FC Argeș a întors scorul pe final și a câștigat cu 2-1.

La finalul jocului din Ștefan cel Mare, Cătilin Ţîră a fost supărat şi a scos în evidenţă că Dinamo a primit în mai multe meciuri gol în minutul 90.

”Este al nu ştiu câtelea meci în care luăm gol în minutul 90. Nu ştiu ce se întâmplă, probabil este lipsă de concentrare, nu pot să îmi explic. Eu cred că am făcut o a doua repriză bună, părerea mea că am dominat în mare parte, după ce am marcat, am mai avut ocazii.

A fost puţin neplăcut pentru mine la început, mă aşteptam să am mai multă încredere din partea dumnealui, însă totul este în regulă, pentru că m-a primit la echipă, îi mulţumesc pe această cale. Este un antrenor foarte bun în România şi nu numai.

Îi mulţumesc că m-a băgat în echipă, că sunt alături de băieţi, că nu l-am făcut de râs şi că am marcat. Pot să vină 10 atacanţi, cel care marchează şi joacă bine, acela va fi în teren”, a spus Cătălin Ţîră, la finalul meciului.

  • FC Argeș continuă în Cupa României, acolo unde s-a calificat în sferturi, alături de Filiași, Chindia și Voluntari. De partea cealaltă, criza de rezultate continuă la Dinamo.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s