Video I Mirecea Rednic: ”Dinamo va arăta cum vreau la anul!”

Mircea Rednic (59 de ani) a susținut în această după-amiază o conferință de presă, premergătoare meciul cu Sepsi, de duminică, 17:30.

Antrenorul lui Dinamo, cel care s-a ocupat de transferurile din ultima perioadă, a dezvăluit care sunt noile sale obiective. ”Puriul” a recurs la diverse metode pentru a-i responsabiliza pe jucători și pentru a reuși să gestioneze mai bine finalurile de meci.

”Orice meci e important pentru noi şi mai ales punctele. Am pierdut puncte şi cu UTA şi cu Rapid, măcar e bine că am condus. Importantă e prima victorie, apoi nu ne mai oprim până la iarnă. Important este să ne salvăm de la retrogradare. Deja echipa e mult mai omogenă, nu voi mai face schimbări.

În ultima perioadă, din minutul 90 am oprit cronometrul și am avut două obiective. 1. Să terminăm meciul prin posesie, le-am dat teme de joc, obligatoriu 10 pase. Și altă temă să dăm cât mai lung.

La Săftica, peste gard, am pierdut jumătate dintre mingi doar ca să reușim să terminăm meciul.

Am avut multe cazuri fotbaliști care au ajuns la echipa a doua și s-au dat accidentați, că au o unghie neagră sau altceva. Trebuie să demonstreze că sunt valoroși și să revină la prima echipă! Cu unii jucători nu voi mai avea răbdare. Sunt răsfățați și nu e bine.

Cât de curând o să fie bine! Simt asta, pînă acum în minutul 90 era 0-3, 0-4, 0-5, 0-6. Acum e mai bine! O să vină și punctele.

Domnul Nicolae Badea completează salariile aici. Domnul Juhasz și o altă persoană dau primele, o să dau și eu o primă. Eu le dau și o zi liberă”, a spus Rednic, la conferința de presă de sâmbătă.

  • În acest moment, Dinamo este pe locul 15 în Liga 1, cu 8 puncte. „Câinii” vor juca duminică cu Sepsi, echipă aflată pe locul 14.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s