Salvarea lui Dinamo poate veni în scurt timp! Anunțul făcut de Răzvan Zăvăleanu

Dinamo a intrat în insolvență și urmează mai mulți pași conform unui plan de reorganizare, dar apariția unui investitor serios ar putea accelera revirimentul dorit de fanii care au ținut echipa în viață.

Răzvan Zăvăleanu anunță că echipa noastră poate scăpa de problemele financiare în scurt timp. Administratorul judiciar al lui Dinamo a explicat că mai mulți investitori puternici din Dubai se pot implica la echipă.

”Am avut tatonări cu câțiva oameni de afaceri de aici, din Dubai. Nu am vorbit încă concret despre bani, dar urmează să vorbim săptămâna viitoare despre asta. Există posibilitatea ca în curând la Dinamo să vină investitori puternici din Dubai”, a declarat Răzvan Zăvăleanu pentru playsport.ro.

Ziua și transferul la Dinamo! „Câinii” au adus un golgheter în Ștefan cel Mare

Dinamo a anunțat vineri, un nou transfer oficial. Atacantul Marko Nunic este ultimul jucător care a ajuns sub comanda lui Mircea Rednic.

Marko Nunic, atacant sloven în vârstă de 28 de ani, a fost prezentat oficial la Dinamo. Vârful e cotat la 300.000 de euro și a jucat ultima dată pentru AE Larisa, în Grecia. El era liber de contract din iulie 2021.

Michael Espinosa (mijlocaș defensiv), Nikolaos Kainourgios (extremă stânga), Tomas Vestenicky (atacant) și Cătălin Carp (fundaș central) sunt fotbaliștii care au semnat cu Dinamo după venirea lui Mircea Rednic.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s