Video I Gabi Torje: ”Lumea nu mai are răbdare cu noi”. Ce își reproșează

Sepsi și Dinamo s-au întâlnit duminică în al doilea meci al zilei din Liga 1. Partida de la Sfântu Gheorghe s-a terminat cu victoria echipei conduse de Cristiano Bergodi (scor 4-1).

La finalul partidei, Gabi Torje (31 de ani) a avut un discurs dezarmant după înfrângerea suferită în faţa lui Sepsi. Căpitanul lui Dinamo a spus că el şi colegii săi au oferit încă o dezamăgire pentru dinamovişti şi că în acest ritm se va alege praful de echipă. Torje e sigur că oamenii de lângă Dinamo nu mai suportă situaţia prin care trece clubul.

Torje se teme că oamenii care investesc la Dinamo vor pleca din cauza lipsei de rezultate şi şi-a avertizat colegii că, în ciuda faptului că atmosferat e bună în cadrul lotului, ce se întâmplă la meciuri e „dezamăgitor, ruşinos”.

„Trebuie să rămâi echilibrat, să analizezi exact ce s-a întâmplat. Ce să faci, să joci fotbal peste noapte? Nu poţi, nepregătit nu poţi! Nu poţi pune la punct un sistem. Trebuie să intri într-un ciclu ca lumea.

Ce pot să zic? O nouă dezamăgire pentru ce înseamnă suflarea dinamovistă. Pentru toţi, staff. Dezamăgim încă o dată, până când se va sătura toată lumea şi vor pleca toţi. Şi cei care ne susţin, şi se va alege praful. Sunt dezamăgit şi mai mult faţă de cum am fost la meciul cu Steaua (n.r. – FCSB). Acum s-au schimbat lucruri, am schimbat antrenamente, am făcut tot ce a depinde de noi, dar ce se întâmplă la meci e dezamăgitor, ruşinos.

Mă ştiţi un băiat dezinvolt, dar acum nu ştiu ce să zic. Cred că principalii vinovaţi sunt jucători. Nu ne motivăm. Nu avem sânge în instalaţie la meciuri la care am putea demonstra că suntem bărbaţi. Trebuie să fim fraţi şi prieteni în teren, altfel nu vom scoate niciodată barca la liman. Sunt prea multe înfrângeri consecutive şi nu cred că mai are lumea răbdare cu noi. Sunt oameni care pleacă de lângă noi dacă continuăm aşa. Oamenii de fotbal care au investit vor pleca. Şi sunt două soluţii. Ori vor pleca ei, ori ne vor da afară pe toţi.

Este o concluzie trasă puţin la cald, dar este o concluzie. Nimeni nu merită să meargă cu fruntea sus după meciul de azi. Nu ştiu ce trebuie schimbat pentru meciul cu CFR. Mister va analiza meciurile şi sper să întoarcem pagina asta neagră din istoria lui Dinamo”, a spus Gabriel Torje, după eșecul cu Sepsi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s