Dinamoviștii luați la țintă de Mircea Rednic, după eșecul cu Sepsi. Mesaj pentru suporteri

Dinamo a suferit un nou eșec, scor 1-4 cu Sepsi, iar antrenorul Mircea Rednic i-a luat la țintă pe Deian Sorescu și Răzvan Popa.

Sorescu nu se mai ridică la același nivel ca în debutul sezonului, iar Mircea Rednic spune că fostul căpitan trebuie să se gândească ce vrea să facă pe viitor.

„Am luat două goluri cu mare ușurință, am revenit, am înscris, am avut o ocazie foarte mare la 2-0, iar ideal ar fi fost să intrăm cu 2-2 la cabine. Golul patru nu mai contează, noi am insistat și am făcut greșeli mari. Jucătorii de calitate au făcut diferența astăzi. E normal să apară erori la noi, uitați ce jucători am avut pe bancă. Jucătorii de la Dinamo fac eforturi mari, dar pe final cad fizic.

Știam ce lot avem, știam care e situația. Eu sunt sigur că lucrurile se vor regla, am încredere. Nu sunt disperat acum, știam situația. Nu vreau să văd numai partea negativă, jocul a fost echilibrat astăzi. Am controlat jocul în anumite momente, ultima pasă nu a fost în regulă la noi. Ei au marcat primul gol cu noroc, dintr-o deviere.

Sorescu trebuie să se gândească foarte bine! Dacă nu te implici și doar stai pe teren, tu ai de pierdut. A pierdut echipa națională și nu știu ce o să mai fie. Ar trebui să fie mai implicat! E doar un sfat, nu e un reproș. Dinamo nu stă în Deian Sorescu, o să mai vină jucători. Dacă nu stă cu gândul la Dinamo, o să plece în iarnă.

Răzvan Popa a stat departe de om la golul doi. Ori ești accidentat, ori nu ești. El vine după o săptămână în care nu s-a antrenat. Ricci n-a intrat rău. Zici că a jucat la Barcelona Popa. Hai să ne uităm unde a jucat Popa până să vină aici. Fă-ți treaba de fundaș central că a dat ăla de lângă tine fără să-l jenezi.

Fanii trebuie să aibă răbdare și încredere! Eu spun că a crescut calitatea jocului”, a spus Mircea Rednic, după eșecul cu Sepsi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s