Iuliu Mureșan, prima reacție după ce Mircea Rednic l-a exclus din lot pe Deian Sorescu. Încă doi jucatori la echipa a doua

Iuliu Mureșan, a reacționat după ce Deian Sorescu a fost exclus din lot de Mircea Rednic.

Administratorul special al lui Dinamo a dezvăluit că Deian Sorescu a comentat unele decizii ale lui Rednic, lucru care l-a scos din minți pe antrenorul lui Dinamo. „Puriul” nu l-a trimis totuși la echipa a doua, ci i-a dat o „săptămână de odihnă”, spune Mureșan.

Mureșan crede că Sorescu e supărat că n-a fost lăsat să plece de la Dinamo în vară, când traversa cea mai bună formă a carierei. Golgheterul „câinilor” este incert pentru meciul cu CFR Cluj din următoarea etapă.

„Deian este un jucărtor cu personalitate și își spune părerea. A comentat ceva la ceea ce i-a spus antrenorul, dar apoi și-a cerut scuze. El a avut o perioada foarte bună și după aceea, probabil și pentru că a fost dezamăgit că n-a fost transferat când a avut ofertă, n-a mai fost la fel de implicat.

Am vrut să-l las să plece, dar am avut o discuție de multe zile cu firma de insolvență și au zis că nu putem să-l dăm. Ei au luat ca punct de referință suma lui de pe transfermarkt.com.

Deian a fost lăsat să se odihnească o săptămână, dar n-a fost trimis la echipa a doua. La meciul cu CFR probabil nu revine, dar lucrurile sunt în dinamică”, a spus Iuliu Mureșan, potrivit digisiport.ro.

Mureșan a dezvăluit că alți doi jucători din ”haită” au fost trimiși la echipa a doua. Este vorba despre Constantin Nica și Mihai Neicuțescu, pe care Mircea Rednic i-a trimis la tineret.

„Nica a fost trimis la echipa a doua, și Neicuțescu. Neicuțescu are niște kilograme în plus, se vede asta, dar nu are șapte în plus”, a mai spus Iuliu Mureșan.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s