Dinamo a câștigat procesul cu Timișoara! Decizia Tribunalului București

Veste excelentă pentru Dinamo! Clubul nostru a scăpat de două dintre cele cinci contestații făcute în urma întocmirii „Tabelului preliminar al creanțelor”. Una dintre ele este cea legată de Poli Timișoara, care solicita 1,1 milioane de euro drept despăgubire, în urma vânzării lui Dorin Rotariu de la Dinamo la Club Brugge, în Belgia.

Astfel, Dinamo a avut câștig de cauză, Tribunalul București respingând cererea Politehnicii Timișoara de a se înscrie la masa credală.

”Respinge contestaţia formulată de POLITEHNICA TIMIŞOARA SA împotriva tabelului preliminar al obligaţiilor debitoarei SC DINAMO 1948 SA, astfel cum a fost precizată, ca neîntemeiată.

Cu apel în termen de 7 zile de la comunicarea hotărârii prin publicare în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă, ce va fi depus la Tribunalul Bucureşti Secţia a VII-a Civilă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, se arată în comunicatul Tribunalului București.

  • În 2017, Dorin Rotariu a fost vândut de Dinamo în Belgia, în schimbul a 2,2 milioane de euro. Lichidatorul judiciar al societății Politehnicii Timișoara, club de la care mijlocașul ajunsese la Dinamo în 2013, a cerut 50% din suma de transfer, după cum stipula o clauză din contractul de vânzare al lui Rotariu la Dinamo.
  • Conform acesteia, Dinamo ar fi trebuit să le achite bănățenilor cota de 50% din indemnizația de transfer a lui Dorin Rotariu la FC Bruges, dar nu mai puţin de 270.000 de euro, plus TVA.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s