Deian Sorescu a fost reprimit la antrenamente de Mircea Rednic. Anunţul lui Iuliu Mureşan

Deian Sorescu a fost reprimit în lot de Mircea Rednic, după o şedinţă de urgenţă ce a avut loc sub supravegherea lui Iuliu Mureşan. Administratorul special al lui Dinamo a dezvăluit că lucrurile au reintrat în normal şi că Sorescu s-a pregătit deja alături de colegi.

”Acum a plecat Deian de la mine de la birou. Apele s-au liniștit am discutat și cu el și cu Mircea Rednic, care a fost de acord ca Deian să se întoarcă la antrenamente.

A fost și de dimineață la antrenamente, ceea ce e foarte bine pentru că problema trebuia rezolvată rapid. De fapt problemele sunt făcute ca să fie rezolvate, iar eu ca președinte trebuie să găsesc soluții de fiecare dată”, a spus Mureşan, citat de fanatik.ro.

Mijlocașul, care a fost cel mai bun jucător al echipei în startul sezonului, când a reușit să înscrie 5 goluri, a avut evoluții slabe sub comanda noului antrenor. Deian Sorescu a pierdut și banderola de căpitan și, după incidentul de la Mediaș, a fost trecut „pe linie moartă”.

Fotbalistul a fost exclus din lot sau „lăsat să se odihnească pentru o săptămână”, așa cum a anunțat Iuliu Mureșan, dar soarta sa la Dinamo este pecetluită. De unde a plecat totul? Nemulțumit de evoluția lui Deian Sorescu, Mircea Rednic l-a înlocuit la pauza meciului pierdut în deplasare cu Gaz Metan Mediaș (2-1).

6 goluri a înscris Deian Sorescu în acest sezon al Ligii 1, fiind golgheterul lui Dinamo. El valorează 1,8 milioane de euro, potrivit transfermarkt.com.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s