Iuliu Mureșan: „Trebuie să facem tot posibilul să redresăm situația”. Ce spune, despre șansele lui Dinamo din meciul cu CFR

Dinamo trece printr-o perioadă foarte grea. Elevii lui Mircea Rednic nu au mai dat de gustul victoriei de foarte multă vreme. Subiect analizat de către administratorul special al clubului, Iuliu Mureșan.

Mureșan a încercat să ridice moralul echipei înaintea meciului de duminică, cu CFR Cluj. Mai mult, acesta consideră că pentru Dinamo încă nu poate fi vorba de frica retrogradării, considerând că nivelul lotului este unul superior poziției în clasament a echipei.

”Șanse ai la fiecare meci. Acum îmi e greu să cuantific, dar fiecare meci are istoria lui. Din păcate noi am pierdut zece meciuri din 14, ceea ce este mai mult decât jenant și e clar că toată lumea este de vină, inclusiv jucătorii.

Ne asumăm acest lucru si trebuie sa încercăm să facem tot posibilul să redresăm situația și să obținem o victorie cu care să ne deblocăm mental, pentru că e vorba de un blocaj la nivelul echipei.

Eu nu simt frica retrogradării. Sunt convins că să o scoatem la capăt pentru că lotul e mai valoros decât locul în clasament. În afară de ultimul meci, cu Sepsi, în celelalte meciuri de când a venit Mircea Rednic s-a văzut o creștere a nivelului de joc.

Am pierdut două meciuri în prelungiri, cu un pic de ghinion, deja lucrurile începeau să meargă mai bine, dar la Sepsi au fost niște greșeli mari pe faza de apărare, toată echipa a fost mai astenică”, a explicat Iuliu Mureșan, într-o e misiune sportivă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s