Video I Alexandru Răuță, noi detalii despre situația sa medicală: ”Sunt perfect sănătos și am vrut să clarific asta”

Dinamo joacă în etapa a 15-a a Ligii 1 contra lui CFR Cluj, duminică, de la ora 18:30, în Ştefan cel Mare.
Înaintea acestui meci, Alexandru Răuță este convins că Dinamo poate să câștige în fața campioanei CFR Cluj. Mijlocașul anunță că „fața echipei va fi alta” chiar din următoarea etapă.

Fotbalistul, care le-a dat emoții mari fanilor la derby-ul cu Rapid, a dezvăluit că jucătorii lui Dinamo au ajuns cu banii la zi, așa că sunt gata să dea totul pe teren.

”Nu știu dacă e imposibil. Băieții se antrenează 100%. Dinamo s-a mobilizat mereu cu bine cu echipele bune acasă. Suntem toți o echipă și nu contează cine e căpitan sau nu. Trebuie să fim un grup unit pentru a merge înainte. Cred că am format o familie și am avut ghinion cu Rapid, UTA și FC Argeș.

De la meciul cu CFR o să vedeți o altă față a echipei. Sunt de trei ani la echipă și în fiecare an apar probleme. Au fost momente grele. Anul ăsta s-au legat treburile, suntem la zi cu banii. La Dinamo apare zi de zi câte ceva și e foarte greu.

Au fost momente grele în vară. Uhrin a plecat. A venit Dario Bonetti. Au fost numai schimbări și nu a fost ușor. Suntem mult mai bine acum și fizic și psihic și totuși arătăm altfel la meciurile oficial”, a spus Alexandru Răuță la conferința de presă dinaintea meciului Dinamo – CFR Cluj.

Mijlocașul lui Dinamo, Alexandru Răuță a vorbit în vonferința de presă dinaintea meciului cu CFR Cluj despre incidentul de la meciul cu Rapid în urma căruia a fost transportat la spital. Acesta a explicat că nu are nicio problemă la inimă și va reveni pe teren după pauza pentru meciurile naționalei.

”Sunt bine. Toate testele mi-au ieșit OK și au fost foarte amănunțite. Totul decurge bine. Respirator a fost totul. Am avut o problemă în piept și anul trecut. Nu am nimic cu inima.

Nu poți să spui de un jucător că nu va mai juca fotbal care e perfect sănătos. Totul e sub control și sper ca etapa viitoare să intru în teren.

Și sperietură și nu știu… Bine că lucrurile s-au terminat așa cum îmi doream și am trecut peste. Nu am nicio teamă. Totul e OK. Am făcut toate testele: ecografii, radiografii. Cei de la INMS nu îmi dădeau viza. Nu se știe cum se manifestă acest virus și după ce ai avut.

Sunt perfect sănătos și am vrut să clarific asta și în al doilea rând avem și noi familii, prieteni, cunoștințe și nu ne pică bine. Plec de la Dinamo și nu se știe, toată lumea poate să se ferească cu mine că am probleme cu inima.

Toată lumea care a avut și am avut și simptome atunci, am fost internat la Matei Balș, Am făcut antrenamente separat și nu o să joc cu CFR-ul. Domnul Rednic nu vrea să mă bage să nu riscăm nimic și voi intra normal de săptămâna viitoare.

Nu am mai avut probleme. Am avut și o răceală și s-a acumulat. Cred că de asta am rămas fără respirație. Am fost conștient, nu mi-am pierdut cunoștința”, a mai spus Alexandru Răuță, într-o conferință de presă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s