”NesimtESCU”, din nou taxat de Rednic: ”Clubul e mai important decât interesul lor”

Dinamo – CFR Cluj, meci contând pentru etapa cu numărul 15 din Liga 1, s-a încheiat cu victoria clară a oaspeților, scor 3-0. Au marcat Omrani ’14, Debeljuh ’17 şi Deac ’80.

Mircea Rednic l-a ”taxat” pe Deian Sorescu și după, meciul dintre Dinamo și CFR Cluj, încheiat cu scorl de 0-3. ”Puriul” l-a titularizat pe fotbalist pe postul său preferat, fundaș dreapta, care nu are o treabă cu Liga I, dar este ținut în spate de niște fosile.

”Bine că s-a terminat. Începe campionatul de la meciul cu Voluntari. Am luat gol din neatenție. În repriza a doua am fost egoiști. Știam că o să fie greu. Cei care au venit acum au adus un plus. Am crescut în talie. Sunt sigur că la meciul cu Voluntari vom arăta foarte bine. Greu nu îmi e, îmi fac meseria. Ei fac eforturi.

Au intrat cu teamă. Nu a fost ușor. Data viitoare să joace. Dacă nu, să stea pe bancă! Deian nu e fundaș dreapta chiar dacă el se încăpățânează. Va urca mai sus. Clubul e mai important decât interesul lor. CFR va câștiga iar campionatul. Se vede. E ușor pentru antrenor. Mă durea capul când am văzut cine intră la ei”, a declarat Mircea Rednic la finalul meciului.

  • În urma acestui rezultat, Dinamo încheie turul de sezon regulat cu numai 8 puncte acumulate. De partea cealaltă, campioana României s-a distanțat în fruntea clasamentului la 9 puncte de rivala FCSB și la 11 de Universitatea Craiova.

Un gând despre &8222;”NesimtESCU”, din nou taxat de Rednic: ”Clubul e mai important decât interesul lor”&8221;

Lasă un răspuns