Deian Sorescu, după eșecul cu CFR: ”M-am simțit foarte abătut zilele astea”

Dinamo a bifat încă o înfrângere dură, 0-3, cu CFR Cluj, în etapa cu numărul 15 din Liga 1. La finalul partidei, Deian Sorescu a mărturisit că situația este una delicată la Dinamo, iar tot ce pot face jucătorii este să muncească din greu pentru a redresa echipa în returul sezonului.

Sorescu a fost în centrul atenției după ce a intrat în conflict cu Mircea Rednic. La aproape o săptămână după ce a fost exclus și reprimit în lot, fotbalistul a rupt tăcerea.

”Am terminat turul negativ. Nu avem ce face. Nu avem timp să ne plângem. Trebuie să profităm de pauză. Trebuie să muncim mult mai mult și să căutăm rezultatele bune. Trebuie să vedem prezentul. Nu avem ce face decât să muncim mult mai mult. Trebuie să profităm de pauză și să ne încărcăm bateriile.

E greu, m-am simțit foarte abătut zilele astea. M-am obișnuit. Nu am avut o zi liberă de când am venit. Mereu va fi presiune. Mereu este presiune în jurul colegilor și în jurul meu. Trebuie să fim puternici și să trecem mai departe. Turul acesta nu am reușit. Am avut și niște jocuri foarte bune, dar am pierdut pe final.

Cu siguranță cred în șansa naționalei. Sunt alături de băieți, chiar dacă nu sunt convocat. O să le țin pumnii”, a declarat Deian Sorescu la finalul partidei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s