Iuliu Mureşan, trage linie după turul campionatului : ”Deja e un deja vu la echipă!”

Dinamo continuă serie meciurilor proaste și pierdut categoric și cu liderul CFR Cluj, 0-3.

Elevii lui Mircea Rednic au avut din nou o prestație jalnică și nu au putut să țină pasul cu trupa lui Dan Petrescu, care s-a impus datorită golurilor lui Omrani (14), Debeljuh (17) și Deac (80).

n urma înfrângerii cu CFR, Iuliu Mureşan a avut cuvinte grele pentru Rednic şi echipa sa. Deşi a spus că are încredere în tehnician şi metodele sale, administratorul special al lui Dinamo a criticat felul în care se prezintă Dinamo.

Mureşan este nemulţumit de atitudinea şi jocul echipei şi a recunoscut că, dacă va continua aşa, ”câiniI” nu vor ieşi din această serie neagră prea curând.

”Nu ştiu dacă se adânceşte, continuă, deja e un deja vu la echipă, în minutul 20 suntem conduşi cu 2-0 pentru a nu ştiu câta oară şi jucăm un pic mai bine în repriza a doua.

Sau, altă dată am început mai bine şi am terminat benzina în minutul 70 şi am luat goluri la sfârşit.

Din păcate nu merg bine lucrurile, suntem jenanţi atât ca joc, cât şi ca atitudine şi trebuie să facem să se schimbe ceva, pentru că dacă se continuă aşa…

Ce mă îngrijorează este că luăm goluri cu uşurinţă şi de dat dăm foarte greu şi asta e o mare problemă şi pe viitor. Am încredere în munca pe care o face Rednic la echipă.

Avem un blocaj mental din care vom putea ieşi jucând un meci bine, mai arţăgos şi să obţinem o victorie, asta ne lipseşte.

Eu încerc să intervin şi să ajut, dar astea sunt decizii pe care nu le iau eu întotdeauna, sper că înţelegeţi”, a declarat Iuliu Mureşan.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s