Gabriel Torje, după eșecul lui Dinamo cu CFR Cluj: ”Nu arătăm ca o echipă care merită să retrogradeze!”

Turul s-a încheiat. Premisele unei prime jumătăți de campionat atât de slabe nu au fost nici pe departe afișate de o echipă Dinamo Bucureșți ce respiră din ce în ce mai greu, dar care la început de sezon surprindea pe toată lumea.

Aveam premize că rezistăm și că putem face o figură frumoasă. Lucrurile au luat o întorsătura nefastă imediat după jocul cu Academica de acasă. Jucători, antrenori de la acea vreme, staff, cu toții au intrat într-un con de umbră. Parcă prea individualișți, parcă prea obosiți, jucătorii echipei noastre favorite au căzut rând pe rând pradă tensiunilor, discuțiilor, pregătirii precare și lipsei de interes.

Acum, ne ligem rănile și neregrupăm! Gabriel Torje a comentat prestația echipei din meciul pierdut cu 0-3 în fața celor de la CFR Cluj, în etapa a 15-a din Liga 1.

”A fost un start timid de meci pentru noi. Experiența CFR-ului s-a văzut. Au jucători valoroși, care câștigă campionate de atâția ani. Ne-au fost superiori, dar de multe ori ne-am ridicat la nivelul lor.

Fiecare trebuie să demonstreze că merită să fie aici, indiferent cât joacă. Sunt optimist în continuare, mai sunt multe meciuri de jucat. Să nu punem cruce lui Dinamo, ne vom ridica și nu vom retrograda!”, a declarat Torje, la finalul eșecului cu CFR Cluj.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s