Video I Mircea Rednic, mulțumit de jocul din amicalul cu FC Buzău

Dinamo a câștigat amicalul cu FC Buzău (2-3). Mircea Rednic a profitat de pauza competițională și a obținut o victorie de moral. Disputa a avut loc pe durata a doua reprize de câte 60 de minute.

La finalul amicalului, Mircea Rednic a tras concluziile după meci și a dezvăluit că atmosfera de la echipă este una foarte bună. Totodată,tehnicianul a vorbit și despre noii jucătorii care au venit la Dinamo după ce el a preluat echipa. ”Puriul” le cere suporteriilor să aibă răbdare cu ei. Mircea Rednic a vorbit și despre meciul pe care elevii săi îl vor juca împotriva celor de la FC Voluntari, luni, 22 noiembrie, ora 20:30.

„Atmosfera e bună, chiar sunt mulțumit de antrenament. Le mulțumesc celor de la Buzău că au acceptat acest meci, care a avut două reprize de câte 60 de minute, să le dau posibilitatea celor care au venit mai târziu să aibă joc în picioare pentru a căpăta ritm.

Trebuie să avem răbdare cu ei, au doar 3 săptămâni de când au venit. Sunt și obosiți, am profitat de această pauză și am avut câte două antrenamente pe zi. Trebuie să fim fresh pentru meciul de luni. În situația noastră nu e nici o echipă mai accesibilă.

Voluntari e echipă clasată bine, toată lumea joacă să adune puncte. Trebuie să luam puncte, pentru că în ultimul timp, nu prea am luat”, a spus Mircea Rednic.

Golurile dinamoviștilor

Echipă de start Dinamo:

  • Eșanu – Gluhakovic, Pinto, R. Grigore, Kainourgios – Sorescu, Itu, C. Matei, Bordușanu – Țîră, Nunic

Echipă folosită în repriza a doua:

  • Fara – V. Borcea, Ehmann, Popa, An. Radu – Torje, Espinosa, C. Grigore, Mihaiu – Ivanovski, Vestenicky

Meciul integral

Lasă un răspuns