Deian Sorescu, mesaj pentru ”tricolori” înaintea meciului cu Liechtenstein: ”Știu cât de mult își doresc băieții”

Dinamo s-a impus la Buzău, 3-2, în fața formației locale, într-un meci amical disputat sâmbătă la orele prânzului.

Golurile echipei noastre au fost marcate de Deian Sorescu, Thomas Vestenicky și Sebastian Ghinga (autogol), în timp ce pentru buzoieni au punctat Alin Cârstocea și Keyta.

La finalul partidei, Deian Sorescu a comentat situația în care se află Mirel Rădoi. Acesta a fost criticat de mai multe nume importante din fotbalul românesc după România – Islanda 0-0, însă Deian Sorescu sare în apărarea selecționerului și este de părere că selecționerul ar trebui să continue la echipa națională și după meciul cu Liechtenstein.

”E trist, pentru că am fost acolo, știu cum e, știu cât de mult își doresc băieții și nu sunt în măsură să-i critic. Sunt alături de ei. Și milioane de români au fost triști, dar sunt alături de ei în continuare. Nu vreau să vorbesc despre baraj, sunt alți oameni în măsură să o facă, nu sunt eu în măsură să dau indicații. Mi-aș dori foarte mult să câștige, dacă va fi.

Cu siguranță, pentru că Mister a reușit să schimbe multe. Personal, dar cred că și colegilor, ne dădea o stare foarte bună și o plăcere în a juca fotbal. Și ar fi păcat să plece acum, pentru că cred că de acum ar putea să își înceapă dânsul treaba. Nu mă așteptam, sincer și nici în trecut nu mă așteptam să fiu convocat, dar când va veni, sunt pregătiti, pentru că orice jucător își dorește să fie acolo”, a declarat Deian Sorescu după FC Buzău – Dinamo 2-3.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s