Mircea Rednic: „Stăm să ne rugăm de Rădoi să rămână la națională?”

Dinamo a câștigat amicalul cu FC Buzău (2-3). Mircea Rednic a profitat de pauza competițională și a obținut o victorie de moral. Disputa a avut loc pe durata a doua reprize de câte 60 de minute.

La finalul amicalului, Mircea Rednic a comentat situația băncii tehnice a echipei naționale a României. ”Puriul” este de părere că Mirel Rădoi trebuie să plece de urgență de la echipa națională. De asemenea, Antrenorul lui Dinamo, crede că și șefii Federației Române de Fotbal ar trebui să fie schimbați.

”Șanse încă mai avem, trebuie să credem până la sfârșit, dar dacă am pierdut, am făcut-o pe mâna noastră. Îmi pare rău, pentru că puteam merge la baraj. Poate s-au făcut greșeli multe de la început, au fost foarte multe schimbări, Mirel nu a reușit să formeze un nucleu de 11-15 jucători de bază, a lipsit omogenitatea.

Ca joc i-am dominat pe islandezi, trebuia și puțin noroc, mai mult tupeu, trebuia să jucăm și cu două vârfuri la un moment dat, pentru că era un meci decisiv și aveam nevoie de 3 puncte”, a spus Rednic, care a fost ulterior întrebat punctual de Mirel Rădoi:

”Nu știu ce continuitate, din moment ce antrenorul spune că pleacă. Nu avea voie să facă greșeala asta cu două meciuri înainte pentru că jucătorii se relaxează. Nu era momentul ca el să-și anunțe plecarea. Din moment ce un antrenor spune că vrea să plece, stăm să ne rugăm de el să rămână la echipa națională? A avut atâtea șanse, am ratat calificarea la Campionatul European, acum la fel, eu zic că trebuie o schimbare.

Vorbim ca antrenorii să plece, dar ar trebui să plece și cei care numesc antrenorii la echipa națională. Schimbă antrenorii, dar cei care-i numesc nu au nicio responsabilitate”, a declarat Rednic, conform as.ro.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s