Video I Victorie pentru Dinamo în amicalul de la Buzău

Dinamo a câștigat azi, amicalul de pe terenul divizionarei secunde FC Buzău, 3-2, disputat pe durata a două reprize de 60 de minute.

Pentru Dinamo au marcat Sorescu, Vestenicky și Ghinga, care a înscris în proprie poartă, iar pentru gazde au punctat Cârstocea și Keita.

Rednic a profitat de acest meci și a aruncat în luptă și mai mulți tineri: Eduard Chioveanu (portar, 18 ani), Tiberiu Curea (atacant, 18 ani), Cătălin Grigore (mijlocaș, 18 ani), Valentin Borcea (mijlocaș, 19 ani) și Antonio Bordușanu (mijlocaș, 17 ani), acesta din urmă având o evoluție foarte bună în prima repriză, pasând decisiv la golul lui Sorescu.

Dintre jucătorii nou veniți, Gluhakovic (fundaș dreapta), Kainourgios (fundaș stânga) și Nunic (atacant) au fost titulari și au fost schimbați la pauză.

Cei doi fundași au avut o evoluție decentă, au alergat mult și au avut o prestație ok pe faza defensivă. În atac, nu și-au făcut simțită prezența. Nunic a avut o evoluție ștearsă, în timp ce înlocuitorul său, Tomas Vestenicky s-a remarcat în finalul meciului, când a marcat golul 3 al „câinilor”, cu un șut din mijlocul careului.

Golurile dinamoviștilor

  • În această pauză competițională, prilejuită de meciurile echipei naționale a României în preliminariile CM 2022, Dinamo București va mai disputa un meci amical, săptămâna viitoare, cu Astra Giurgiu, locul 19 în Liga 2, dar cu o penalizare de 14 puncte în clasament. Partida cu Astra Giurgiu a fost programată miercuri, 17 noiembrie, la ora 12:30, pe stadionul „Conpet” din Ploiești.

Meciul integral

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s