Video I Dinamo, a doua victorie în amicaluri

Dinamo a disputat, la Ploiești, un meci amical împotriva Astrei Giurgiu, locul 19 din Liga 2, și a câștigat cu 2-1. Acesta a fost al doilea joc de verificare al ”câinilor” din această pauză competițională, după 3-2 cu Gloria Buzău, locul 5 în Liga 2, meci jucat în condiții speciale, cu două reprize de 60 de minute.

Dinamo a început bine meciul și a deschis rapid scorul, în minutul 11. Deian Sorescu, folosit ca mijlocaș stânga, a avut o acțiune pe partea lui și a centrat pe jos în centrul careului, de unde Ahmed Bani a reluat cu latul.

Egalarea a venit în minutul 23, după o gafă incredibilă a lui Eșanu. Portarul lui Dinamo, fără să fie presat de vreun adversar, i-a pasat direct atacantului Astrei, Dragu! Acesta a intrat în careu și a șutat puternic, sub bară.

După doar două minute, Sorescu a readus-o pe Dinamo în avantaj și a stabilit scorul final. Acesta a profitat de o gafă a unui fundaș advers, care nu a putut bloca o minge simplă, a preluat la marginea careului și a șutat excelent, lângă bară.

În partea secundă, Rednic a schimbat întreaga echipă, folosind mai mulți tineri. „Câinii” au mai fost periculoși în două rânduri, prin Bordușanu și Andrei Radu, dar nu au putut să majoreze scorul.

Golurile dinamoviștilor

Ahmed Bani și Deian Sorescu au marcat golurile lui Dinamo, în timp ce Claudiu Dragu a punctat pentru Astra.

Dinamo a început meciul cu următoarea formulă: Eşanu – Gluhakovic, R. Popa, A. Radu, Kainourgios – Sorescu, Al. Răuţă, C. Matei, Bani – Vestenicky, Ivanovski.

În repriza secundă au evoluat: Fara (Chioveanu, 80) – G. Creţu, Giafer, R. Grigore, A. Radu (C. Grigore, 65) – Borduşanu, Itu, S. Filip, Mihaiu – Ţîră, Măgureanu (Curea, 80).

Sâmbătă, Dinamo a învins-o în deplasare pe FC Buzău, scor 3-2, în alt meci de pregătire, golurile fiind reuşite de Deian Sorescu, Sebastian Ghinga (autogol) şi Tomas Vestenicky.

Meciul integral

Lasă un răspuns