Postul pe care va evolua de acum Deian Sorescu, după venirea lui Gluhakovic: ”Aici el a făcut şi diferenţa şi la început de campionat”

”Câinii” s-au impus și în fața celor de la Astra Giurgiu (2-1), într-un meci amical disputat la Ploiești. Ahmed Bani și Deian Sorescu au marcat golurile lui Dinamo, în timp ce Claudiu Dragu a punctat pentru Astra.

Pentru Dinamo a jucat și Gluhakovic, noul fundaș dreapta transferat de Mircea Rednic. Austriacul a fost adus pentru a putea elibera din presiunea de pe umerii lui Sorescu, care ajunsese să joace acolo şi din necesitate.

În urma amicalului cu Astra, Mircea Rednic şi Deian Sorescu au dezvăluit că au convenit asupra poziţiei pe care va evolua de acum fostul căpitan al lui Dinamo.

În trecut au fost tot felul de discuţii despre postul unde ar da cel mai bun randament, cu cele două opţiuni ecidente fiind fie fundaş dreapta, fie extremă stânga. După partida pregătitoare, cei doi au convenit ca Sorescu să ocupe un post în atac de acum încolo, întrucât acolo ar oferi cel mai bun randament.

”Acum joc mai în faţă, asta e sarcina atacanţilor, să zic aşa. Oriunde voi fi folosit, acolo voi da tot ce am mai bun din mine şi voi încerca să îmi ajut echipa cum pot.

Mai făceau băieţii caterincă la antrenament să mă mai bag în poartă, dar nu, cred că e prea mult”, a declarat Deian Sorescu.

”Mult mai bine, mult mai bine când joacă mai în faţă. Aşa e, câteodată zici că poţi şi nu asculţi de antrenor… aici e zona lui.

Aici el a făcut şi diferenţa şi la început de campionat, la echipa naţională, chiar nu ştiu de ce a insistat să joace fundaş dreapta.

E vina mea pentru…. am rezolvat şi problema cu fundaşul dreapta. Petar e un jucător de calitate, care se vede, deja s-a impus”, a adăugat Mircea Rednic.

Astra-Dinamo 1:2 (meci amical)

Lasă un răspuns