Concluziile lui Mircea Rednic după meciurile de pregătire

Dinamo a disputat, la Ploiești, un meci amical împotriva Astrei Giurgiu, locul 19 din Liga 2, și a câștigat cu 2-1. Acesta a fost al doilea joc de verificare al ”câinilor” din această pauză competițională, după 3-2 cu Gloria Buzău, locul 5 în Liga 2, meci jucat în condiții speciale, cu două reprize de 60 de minute.

După cele două victorii din meciurile de pregătire, tehnicianul ”haitei” afirmă că a fost o perioadă bună, s-a lucrat bine, dar acum trebuie să se vadă acest lucru în meciurile oficiale:

”Antrenamente bune, amicalele astea trebuiau organizate după cantonamentul din Turcia, ne-au prins bine. Am dat posibilitatea tuturor jucătorilor să joace, mai ales celor care sunt în urmă cu pregătirea, sunt mulțumit de perioada asta.

Vom vedea la joc, eu cred că da, e mai bine, cu cât trec zilele vom vedea, prima săptămâna a fost grea pentru ei, dar au muncit și acum sper că la meciul cu Voluntari să vedem și în teren rezultatele. Pe Deian l-am simțit mult mai bine, când joacă mai față, câteodată ești căpos. A făcut și diferența la mijloc, a ajuns și la echipa națională, nu știu de ce insista să joace fundaș dreapta. Am rezolvat problema cu fundașul dreapta, Petar are calitate, deja s-a impus.

A început un nou campionat, le-am spus și lor, nu mai avem voie să facem greșeli, să pierdem puncte. Sunt meciuri grele, cei de la Voluntari sunt în formă, au rezultate bune.

Bani și Giafer normal că sunt afectați (despre 0-7 cu Italia), dacă ești fotbalist, ești afectat. Chiar dacă e amical, nu ai voie să te prezinți așa, e vorba de imaginea noastră, imaginea lor. A fost trist că am ratat calificarea la Mondial, am ratat pe mâna noastră. Spuneam și înainte de cele două meciuri, păcat să nu lăsăm suporterii să vină în tribună.

Nu ne urmărim interesul, ați văzut ce a însemnat sprijinul fanilor, noi suntem deștepți, suntem mai șmecheri decât trebuie. După părerea mea, după ultimele rezultate, cel mai bun antrenor la ora actuală, este Dan Petrescu. A demonstrat că știe să joace la rezultate, facem proiecte de 20 de ani, este un tip care știe să pregătească rezultatele, are autoritate, personalitate și cred că este cel mai indicat. Sau să facem ca la guvern, 6 luni un dinamovist, 6 luni un stelist”, a spus Rednic după meciul cu Astra Girgiu.

  • Pentru Dinamo urmează meciul cu FC Voluntari, programat luni, de la ora 20:30.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s