Video I Mureșan este mulțumit după cea de-a doua victorie a ”câinilor” din amicale

”Câinii” s-au impus și în fața celor de la Astra Giurgiu (2-1), într-un meci amical disputat la Ploiești. Ahmed Bani și Deian Sorescu au marcat golurile lui Dinamo, în timp ce Claudiu Dragu a punctat pentru Astra.

La meciul din această după-amiază dintre Astra și Dinamo a fost prezent și Iuliu Mureșan, președintele lui Dinamo.

Acesta a fost mulțumit de victoria băieților și de atitudinea lor, mai ales că aveau nevoie de două victorii înainte de reluarea campionatului, acolo unde Dinamo are mare nevoie de puncte:

”S-au obținut două victorii în amicale, ajută la moralul jucătorilor. E important că un meci amical e mai bun decât un antrenament.

A prins bine această perioadă de pauză. Au venit și destui jucători noi, e riscant să-i folosești la început, dar unii dintre ei mi-au plăcut. Nu mai e timp de pierdut la Dinamo, Mircea (Rednic) forțează. Probabil că Sorescu va juca mai bine mai în față, decât ca fundaș.

Sper, în cele 6 partide rămase până la pauza de sărbători, să facem puncte, că altfel va fi foarte greu. Am văzut că la televizor se cere joc frumos, spectaculos la națională. Contează victoria. Dan Petrescu este un antrenor foarte bun, tot și-ar pune amprenta la națională, în cazul în care ar merge acolo.

Echipa națională reflectă nivelul campionatului, care este în scădere. Țin minte în 2008, când am jucat în grupele Champions League (cu CFR), cu ce echipe ne confruntam în campionat.

Sper ca CFR să nu intre în insolvență. Știu că au niște probleme, dar cred că sunt rezolvabile. Jucătorii au salarii foarte mari și dacă nu se plătesc unul sau chiar două nu e jale ca la echipele mici”, a transmis Iuliu Mureșan la finalul partidei Astra-Dinamo 1-2.

Golurile dinamoviștilor

Meciul integral

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s