Ultimele detalii despre situația de la Dinamo! Când am putea ieși din insolvență

Dinamo se confruntă, din nou, cu o situaţie limită, din cauza problemelor financiare. Preluat şi abandonat de nişte fantomatici investitori spanioli, clubul a fost ţinut în viaţă în ultimul an de contribuţiile financiare ale suporterilor. Datoriile mai vechi şi contractele foarte mari ale unor jucători, făcute în batjocură, au adus clubul într-o nouă postură delicată.

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al FC Dinamo, a oferit explicații despre perioada în care Dinamo ar putea fi în insolvență.

”Probabil acum, socotind cu 1 decembrie, ar putea dura trei ani sau patru ani dacă vom prelungi procedura de insolvență. Planul de insolvență este pe trei ani, dar dacă vom considera că trebuie făcute corecții în timpul planului, avem posibilitatea legală de a prelungi planul cu încă un an.

Ar trebui o infuzie de capital, care să permită plata creditorilor stabiliți a fi plătiți prin planul de organizare. Dacă ar veni cineva care să acopere acești bani, putem ieși imediat din insolvență, după ce s-ar face toate plățile care sunt trecute în plan”, a spus Zăvăleanu, pentru un trust de presă.

Referitor la eventuale transferuri contra unor sume importante de bani, Razvan Zăvăleanu a declarat: ”Noi ne-am dori, dar acest lucru nu depinde de noi, depinde de eventualele oferte. Astăzi nu avem oferte pentru jucători, dar cred că după terminarea jocurilor din această toamnă o să apară”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s