Dănciulescu critică dură, după 1-2 cu Voluntari: ”E o greșeală impardonabilă. Nu ai cum să gestionezi așa faza”

Dinamo nu a reușit să o învingă nici pe FC Voluntari, meci încheiat 1-2, deși a condus cu 1-0. Dezamăgirea este cuvântul de ordine de la Dinamo, după ce a suferit a patra înfrângere consecutivă (una în Cupa României), iar situația echipei noastre este tot mai complicată.

La finalul partidei de la Voluntari, Ionel Dănciulescu, a recunoscut că este dezamăgit de rezultat și l-a criticat pe fundașul dreapta Petar Gluhakovic, debutantul care a gafat la ambele goluri marcate de FC Voluntari.

”Mă așteptam la mai mult de la Dinamo pe faza ofensivă. Lucrurile nu au funcționat așa cum trebuie la o echipă care are nevoie disperată de puncte. E o greșeală impardonabilă a lui Gluhakovic, nu ai cum să gestionezi așa faza cum a făcut-o el la golul doi, al lui Ion Gheorghe.

Pur și simplu, dai tare în minge, degajezi, el a pus piciorul doar de dragu de a-l pune. Poți să pui piciorul tare, să nu treacă mingea sau adversarul, dar nu poți gestiona așa. Au jucat Crețu, Ehmann, Sorescu acolo, tot au căutat și n-au găsit.

Voluntariul, o echipă care a câștigat pe merit. Sunt mai omogeni cei de la Voluntari, au trasee de joc. Lotul lui Dinamo nu e de retrogradare, dar etapele trec, punctele nu vin, încrederea este la cote mici”, a spus fostul atacant și conducător a lui Dinamo, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

  • La finalul etapei a 16-a, Dinamo este penultima din Liga 1, cu doar opt puncte acumulate în 16 runde. În Liga 1, echipa din ”Ștefan cel Mare” nu a mai câștigat din etapa a treia, când o învingea, pe 2 august, pe Academica Clinceni cu 3-1.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s