Video I Început de retur dezamăgitor pentru Dinamo

FC Voluntari și Dinamo București s-au întâlnit luni seară, în cadrul etapei cu numărul 16 din Liga 1, pe Stadionul „Anghel Iordănescu”, iar ilfovenii au învins cu scorul de 2-1.

începuseră încurajator meciul, marcând foarte rapid, în minutul 5. Sorescu a înscris un gol foarte frumos. Egalarea a venit destul de rapid, prin Raţă, în minutul 19. După un început în forţă al meciului, jocul s-a domolit şi nu au mai existat ocazii, nici măcar faze periculoase.

În partea secundă a jocului, ilfovenii au întors rezultatul în minutul 65, prin golul înscris de către Ion Gheorghe, care a stabilit și rezultatul acestei partide, scor 2-1 pentru FC Voluntari.

Golurile partidei dintre cele două formaţii au fost marcate de către Deian Sorescu, în minutul 5, din pasa lui Gabi Torje, respectiv Vadim Raţă, în minutul 19, din pasa lui Ricardinho, şi Ion Gheorghe, în minutul 65, pentru ilfoveni.

  • În urma acestui rezultat, FC Voluntari a urcat pe locul 4 în Liga 1, cu 28 de puncte, la egalitate cu Universitatea Craiova, în timp ce Dinamo rămâne pe locul 15, cu 8 puncte.

Lasă un răspuns