Mircea Rednic, mesaj clar pentru elevii săi după înfrângerea cu Voluntari: ”În loc să jucăm simplu, am alergat cu mingea la picior”

FC Voluntari a învins, luni seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), echipa FC Dinamo, în ultimul meci al etapei 16 a campionatului naţional.

La finalul partidei, Mircea Rednic s-a arătat dezamăgit de anumite decizii pripite luate de jucătorii săi, prin care au irosit câteva șanse bune de a marca și le-au permis adversarilor să înscrie.

„Sunt dezamăgit ținând cont de cum am început jocul. Am reușit să înscriem, după care, la fel ca la meciurile trecute, avem mingea în posesie și o pierdem foarte ușor. Ne-au surprins descoperiți și n-am reușit să blocăm pe partea dreaptă. Am avut multe probleme în prima repriză. Repriza a doua a fost echilibrată, ei n-au avut mari situații de gol. Avem mingea, vrem să filosofăm, ne complicăm, pierdem mingea și luăm gol. Ca efort sunt mulțumit, s-a alergat. Nu a fost ușor, Voluntari e o echipă omogenă, dar n-a fost periculoasă.

Din punct de vedere fizic, eu zic că stăm mai bine, dar ne-au lipsit jucători. Azi mi-a plăcut axul central, care a jucat bine față de alte meciuri. La fundașii laterali a fost mult mai bine, păcat de eroarea lui Petar, n-avea voie. Chiar dacă era în dificultate, nu te mai complici. Faci ca Tamaș și Armaș, dai mingea în tribună, nu filosofezi. În loc să jucăm simplu, am alergat cu mingea la picior și la ultima pasă am dat-o la adversar. Am irosit multe contraatacuri.

E clar că ăsta e postul (n.r – extremă stânga) lui Deian Sorescu și cred că și el a înțeles lucrul acesta. Are viteză, intră foarte bine, dar au fost câteva situații în care a fost liber și ultima pasă a fost la adversar.

Avem nevoie de continuitate, să fim mult mai responsabili, să jucăm cu mai multă ambiție, să facem mai puține greșeli și să jucăm în echipă, nu individual. Atât ne mai trebuia, să mai și pierdem puncte. Bine că s-a rezolvat (n.r – cu planul de organizare), acum noi trebuie să mai rezolvăm problemele, important e să adunăm puncte.

Toți băieții au șanse să joace, de la meci la meci le dau șanse. Dacă aș câștiga, e clar că n-aș mai schimba. Dacă schimb, sunt probleme din punct de vedere medical pentru că sunt jucători nepregătiți și e normal să apară oboseală, accidentări.

Nu mă așteptam să fie Voluntari așa sus, dar și-au format un grup bun în jurul lui Tamaș, care știe să țină vestiarul, e al doilea antrenor în teren”, a declarat Rednic.

  • După 16 etape scurse din Liga 1, Dinamo este penultima, locul 15, cu doar 8 puncte acumulate. În următoarea rundă, echipa lui Mircea Rednic primește vizita celor de la U Craiova 1948.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s