Video I Sorescu, dezamăgit după înfrângerea cu Voluntari

FC Voluntari și Dinamo București s-au întâlnit luni seară, în cadrul etapei cu numărul 16 din Liga 1, pe Stadionul „Anghel Iordănescu”, iar ilfovenii au învins cu scorul de 2-1.

Mutarea lui Deian Sorescu în linia mediană a fost de bun augur. Jucătorul de bandă al „câinilor” a deschis scorul în minutul 5, cu o execuție minunată, însă nu a fost de ajuns. FC Voluntari a întors rezultatul, prin golurile lui Vadim Rață și Ion Gheorghe, și și-a asigurat toate cele trei puncte.

Mijlocaşul lui Dinamo, a reacţionat la finalul meciului și şi-a găsit cu greu cuvintele. Acesta este de părere că echipa n-are nicio scuză pentru eşecul cu Voluntari.

”Ce aș putea gândi după o nouă înfrângere…Mă gândesc ce am mai putea face ca să ieșim din această situație! Îmi găsesc greu cuvintele.

Păcat, pentru că am început bine, cei de la Voluntari și-au dorit mai mult, asta a făcut diferența.

E greu când nu ne regăsim, nu avem nicio scuză, trebuie să ne strângem și să o luăm de la capăt.

Cred că trebuie să încercăm prima victorie, apoi ne vom descătușa. Îmbunătățim în fiecare zi, vrem să eliminăm lucrurile rele, dar nu avem ce face. Mă simt bine, oriunde voi juca, dau 100%”, a fost reacția lui Deian Sorescu după meci.

@doar_dinamo_official

Voluntari 2-1 Dinamo (Etapa 16) Marcator pentru Dinamo : Deian Sorescu in minutul 5’

♬ original sound – Doar Dinamo Official
  • Golurile partidei dintre cele două formaţii au fost marcate de către Deian Sorescu, în minutul 5, din pasa lui Gabi Torje, respectiv Vadim Raţă, în minutul 19, din pasa lui Ricardinho, şi Ion Gheorghe, în minutul 65, pentru ilfoveni.

Lasă un răspuns