Gabriel Torje, discurs fără menajamente după Voluntari – Dinamo 2-1: ”Psihic, sunt sub nivelul mării”

Dinamo nu a reușit să o învingă nici pe FC Voluntari, meci încheiat 1-2, deși a condus cu 1-0, și a ajuns la 13 etape consecutive fără succes.

La finalul jocului, căpitanul lui Dinamo a recunoscut că este extrem de dezamăgit de ceea ce se întâmplă la echipă și a concluzionat că problema nu este de natură fotbalistică, ci mentală. Sărbătoritul zilei de luni, a recunoscut că este extrem de dezamăgit de ceea ce se întâmplă la Dinamo și a concluzionat că problema nu este de natură fotbalistică, ci mentală.

”Mi-e greu să vorbesc. Am început prost meciul, în ciuda faptului că am început prost, am reuşit să marcăm. Jocul mergea spre un egal şi nouă ne convenea, dar a venit o greşeală personală. A făcut ca totul să se distrugă. Apoi n-am mai avut încredere, ea este cel mai greu de câştigat la noi în acest moment.

Psihicul ne lipseşte, avem valoare. Acesta este blocajul nostru. Întotdeauna ne era teamă să luăm al doilea gol, pentru că ştiam că nu avem putere să revenim. Dar nu fizic, psihic. Acolo este problema. Fotbalul este frumos pentru că se joacă cu mai mulţi jucători, însă acest lucru îl face şi dificil. Pentru că nu depinzi de tine personal. Depinzi de tot ceea ce înseamnă grup, unitate, staff şi aşa mai departe.

Trebuie să fim puternici, să formăm o familie. Aşa putem scoate Dinamo din acest loc care nu ne onorează. Mai sunt meciuri de jucat, este şi play-out. Îmi doresc din tot sufletul să adunăm puncte, să ne salvăm de la retrogradare. Cred cu tărie că avem o echipă care nu merită să se bată la retrogradare. Dar toate astrele ne-au adus aici. Dinamo este o echipă iubită de foarte multă lume, susţinută de suporteri necondiţionat. Cu jucători care îşi doresc foarte mult, dar care în momentul de faţă, psihic, sunt sub nivelul mării”,a recunoscut Gabi Torje, la finalul meciului.

  • După 16 etape scurse din Liga 1, Dinamo este penultima, locul 15, cu doar 8 puncte acumulate. În următoarea rundă, echipa lui Mircea Rednic primește vizita celor de la U Craiova 1948.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s