Mircea Rednic lasă un jucător important în afara lotului, înaintea meciului cu FCU Craiova

Dinamo și Craiova se întâlnesc vineri în derby-ul etapei a 17-a din returul Ligii I, pe stadionul Dinamo.

Un duel decisiv pentru formația noastră, în condițiile în care suntem pe locul 15 și oltenii sunt chiar deasupra noastră, dar la 6 puncte distanță, astfel este un duel de totul sau nimic pentru noi, în care suntem condamnați să câștigăm.

Dinamo a pierdut la Voluntari în runda trecută și Rednic l-a trimis în teren din primul minut pe Steliano Filip, revenit recent după o accidentare. Acesta nu a fost folosit pe linia de fund, ca fundaș stânga, dar a fost încercat ca mijlocaș central lângă Alexandru Răuță.

Acesta nu a dat randamentul așteptat și conform Radio Dinamo, Filip a fost lăsat de către Rednic în afara lotului pentru meciul cu oltenii. Nu știm dacă Rednic va juca în continuare cu Nikolaos Kainourgios în banda stângă, ori îi va oferi o nouă șansă lui Andrei Radu.

Țînând cont de prestația submediocră din meciul cu Voluntari, este de așteptat să vedem mai multe schimbări în primul 11, indiferent cine va juca și cine va fi lăsat pe bancă sau în afara lotului, avem mare nevoie de cele trei puncte puse in joc.

”Nu avem ce să facem, mă bucur că mai revin 2-3 jucători, e o perioadă în care trebuie să văd toți jucătorii, le-am dat șanse tuturor, nu îmi poate reproșa cineva că nu au avut șansă. Să își facă autocritica, să fie mai realiști, nu să caute scuze, oboseală, adversarul. Eu am fost corect cu ei și toți au șanse să joace. Până în iarnă trebuie să facem puncte.

Meciul cu Craiova, jucăm și acasă, eu cred că trebuie să avem o altă reacție față de ultimele meciuri de acasă”, spunea Rednic la finalul partidei.

  • Joi, de la ora 12:30, antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic va susține o conferiță de presă, premergătoare meciului cu iubitorii prazului. Aceasta, va fi putea urmărită pe canalul de youtube, RD1948!
  • Cu siguranță, antrenorul lui Dinamo va oferi ultimele detalii și informații legate de echipă, de jucătorii recuperați după accidentări și care este starea de spirit înainte de un meci incredibil de important pentru formația noastră.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s