Video I Raul Nantes, înaintea duelului cu Flensburg din Liga Campionilor: ”Ne trebuie victoriei”

Astăzi a fost organizată o conferință de presă, premergătoare partidei cu Flensburg din Liga Campionilor EHF. La aceasta a fost prezent Raul Nantes Campos.

Dinamo joacă pe terenul propiu cu Flensburg în etapa a opta din EHF Champions League. „Dulăii” își doresc să obțină revanșa cu formația care anul trecut a terminat pe locul secund în cel mai puternic campionat al Europei, cel al Germaniei. În tur, Dinamo a cedat cu 37-30, după ce în prima repriză echipa noastră a ținut la egal trupa germană, dar în partea a doua am cedat.

Interul stânga, Raul Nantes Campos este încrezător în obținerea victoriei: ”Ne trebuie victorie pentru a merge mai departe, trebuie să câștigăm. Avem șanse și dacă nu câștigăm, dar pentru noi meciul cu Flensburg este decisiv. Nu avem probleme în lot, jucăm din ce în ce mai bine, ne simțim bine. Putem câstiga împotriva oricui vine la București”, a declarat brazilianul înaintea partidei.

Xavi Pascual, își dorește victoria

”Avem mereu șanse să câștigăm, nu contează împotriva cui, pentru mine e important să jucăm bine, să dăm totul, în Ligă știm că e diferit.

Vrem să câștigăm toate meciurile, cred că sunt realist cu situația actuală, dar și ei au nevoie de victorie. Trebuie să dăm totul pe teren și vom vedea la final, care va fi echipa mai bună. Au câștigat la 7 goluri diferență în tur.

Pentru noi, a evolua cu fani, este minunat, cred că meciul cu Kielce a fost incredibil, cu Porto ne-au ajutat, dar pentru noi suportul lor e incredibil, dacă am evolua cu fani, ar fi minunat.

Dinamo se bate cu echipe de top pentru calificare, Porto, Motor, Flensburg, pentru mine cel mai important e meciul următor, nu contează ce a fost acum două luni, cel mai important e mâine. Vreau să câștig două puncte.

Obiectivul de a merge mai departe, e greu, încercăm să câștigăm mâine, vom vedea după meciul de mâine , dacă suntem aproape de ei, precum în prima parte la Flensburg, avem o șansă, dacă vom juca ca în partea a doua, e imposibil.

Am mare încredere în băieții mei, echipa va rămâne așa și din iarnă, oricine ne poate ajuta din lot.

Muncim mult, nu m-am gândit ce a făcut Dinamo în trecut, nu vreau să compar, nu e același lot, nu e aceeași competiție, nu e același antrenor. Legat de schimbarea la mentalitate e o întrebare pentru jucători, nu pentru mine.

Am discutat cu jucătorii, nu sunt bucuros cu evoluția noastră din campionat, cred că putem evolua mai bine, trebuie să schimbăm în viitor, pentru că nu e ușor. Toate echipele care joacă în CL, au probleme în campionat. E greu să te deplasezi, să joci, trebuie să te adaptezi, asta nu e ușor de înțeles. Dacă ai charter, e mai ușor, dacă ai deplasare de 14 ore, e foarte greu.

Pe viitor va fi mai bine, în Ucraina am avut charter, echipa a ajuns odihnită la TImișoara. Clubul ajută mult, ne ajută la infrastructură, dar trebuie să îmbunătățim pe viitor. Pentru mine că antrenor e important să am aceste facilități, să am jucătorii la nivel maxim meci de meci”, a declarat Xavi Pascual la conferința de presă, premergătoare meciului cu SG Flensburg-Handewitt.

  • Partida dintre Dinamo și Flensburg, se va desfășura în sala Dinamo, joi, de la ora 19:45. Din păcate suporterii nu își vor putea susține echipa. Accesul nu este permis din cauza pandemiei de covid-19.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s