Răducioiu este de părere că la Dinamo există o problemă de comportament

Dinamo trece printr-una dintre cele mai grele perioade din istoria clubului. După 16 etape, ”câinii” au doar opt puncte şi sunt în real pericol de retrogradare, asta pe lângă problemele financiare. După ce Dario Bonetti nu a reușit să redreseze echipa şi a fost forţat să părăsească Ștefan cel Mare, Mircea Rednic a revenit la Dinamo, aducând mai mulţi jucători alături de el după întorcerea sa.

Florin Răducioiu (51 de ani), legendă a clubului Dinamo, a reacţionat după un nou meci pierdut de clubul ,,roş-alb”, în Liga 1, scor 1-2, cu FC Voluntari. Acesta este de părere că la Dinamo există o problemă de comportament şi atitudine, iar aceste lucruri ar trebui rezolvate pentru ca echipa să înceapă să aibă rezultate.

”Am văzut meciul, am văzut anumite progrese în jocul lui Dinamo, mai ales în prima repriză. E clar că echipa are mari probleme din punct de vedere al comportamentului, al atitudinii, e clar că, din păcate, de fiecare dată cand se face o greşeală individuală, suntem pur şi simplu taxaţi, între ghilimele, cu un gol, în sfârşit cu o fază foarte periculoasă.

Nu intru in amănunte, nu îmi permit, nu sunt antrenorul echipei Dinamo. Torje este căpitanul echipei. bine, am înţeles că el este liderul acestei echipe şi mă bucur că e căpitanul echipei şi ar trebui să aiba… declaraţiile lui îmi dau de înţeles că nu mai e nicio şansă, că nu mai sunt soluţii”, a declarat Florin Răducioiu, pentru Telekom Sport.

  • În acest moment, Dinamo ocupă penultimul loc în clasamentul Ligii 1, cu 8 puncte acumulate după 16 meciuri. În următoarea etapă a campionatului, echipa lui Mircea Rednic va primi vizita celor de la FC U Craiova, vineri, de la ora 20:30.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s