Video I Mircea Rednic l-a exclus din lot pe Steliano Filip și a explicat de ce

Steliano Filip nu va face parte din lotul lui Dinamo pentru meciul cu U Craiova 1498, programat vineri, de la ora 20:30. La conferința de presă premergătoare partidei, Mircea Rednic a dezvăluit că totul a plecat de la momentul în care i-a transmis fundașului că va fi rezervă la Craiova, pentru că tocmai a revenit după o perioadă în care nu a evoluat, din cauza accidentării, și, dacă ar intra, ar risca o recidivă.

Steliano Filip nu a reacționat, însă, într-un mod care să fie pe placul lui Mircea Rednic, astfel că antrenorul a decis să-l scoată din lot.

”Steliano vine după o accidentare, a stat o o lună. A jucat un meci și am zis ca la meciul ăsta să nu îl folosesc. Ar fi fost rezervă. A fost un incident, legat de niște dorințe de-ale lui. Am zis că ar fi mai bine să nu facă parte din lot.

El, la fel ca Deian, a zis că nu poate să joace decât fundaș stânga. Mă încurca, da. Am zis că decât să stea rezervă și să fie supărat, că el s-a născut titular la echipă, atunci am decis, spre binele lui, să nu facă parte din lot. Am avut dreptate și cu Sorescu, legat de post. Ei trebuie să asculte și de antrenor. Nici el, nici Sorescu nu au calitățile de a juca fundaș. Trebuie să respecte și să execute ce spune antrenorul”, a spus Mircea Rednic, într-o conferință de presă.

  • Dinamo a ajuns la 13 meciuri consecutive fără victorie în Liga 1. Ultimul succes a fost 3-1 cu Academica Clinceni, pe teren propriu, la 2 august. De o deblocare are nevoie și Mircea Rednic, care nu a mai cunoscut gust unei victorii de 11 partide (5 egaluri și 6 înfrângeri).
  • De partea celaltă, Eugen Trică nu mai are niciun accidentat. Antrenorul lui FCU Craiova se poate baza și pe fundașul central francez Bradley Diallo. Acesta s-a antrenat normal după accidentarea suferită în partida cu Rapid (0-0), în etapa a 14-a, potrivit portalului Ediție Specială.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s