Rednic, iritat de comentariile lui Daniel Șendre: ”Am un respect deosebit pentru suporteri, dar nu apărem așa să destabilizăm”

„Câinii” se află pe penultimul loc în clasament după 16 etape, cu doar 8 puncte adunate, iar situația devine din ce în ce mai dificilă. Mirce Rednic le solicită fanilor mai multă răbdare în privința rezultatelor și s-a arătat iritat de comentariile purtătorului de cuvânt al DDB, Daniel Șendre.

Tehnicianul lui Dinamo se declară surprins că o parte dintre aceștia vin cu comentarii pe care le consideră neconstructive pentru echipă și spune că se implică din punct de vedere financiar, pentru că altfel situația ar fi cu adevărat tragică.

„Eu am încredere în jucători, au toată susținerea mea. Eu sunt responsabil de rezultate. Acest fan Șendre știe tot? El știe că noi n-am avut bani de motorină să facem două deplasări. Autocarul n-avea asigurare, eu am plătit și pentru asigurare, și pentru motorină.

Eu plătesc și deplasarea viitoare, pentru că n-avem bani. DDB-ul a scăzut de cât am venit eu, ca implicare financiară și ca acțiuni. Chiar acum, când avem cea mai mare nevoie. Am avut o discuție, cu mai mulți reprezentanți din toată țara.

Ei au făcut un efort mare, Dinamo continuă pentru că ei s-au implicat. Eu am un respect deosebit pentru suporteri, dar nu apărem așa să destabilizăm, mai ales că suntem într-o perioadă mai delicată legată de rezultate”, a spus Mircea Rednic în conferința de presă premergătoare partidei cu FC U Craiova, programate vineri, la orele 20:30, în Ștefan cel Mare.

Rednic spune că mentalitatea jucătorilor nu trebuie să fie aceasta și să fie pregătiți pentru a câstiga mâine. Totodată, antrenorul lui Dinamo a spus că este responsabilitatea lui salvarea echipei de la retrogradare și va reuși acest lucru:

”Torje a avut un discurs foarte bun în vestiar, de aceea este și căpitan. A spus să nu ne bazăm pe meciul următor și pe înjumătățire, nu trebuie să ajungem acolo, de aceea meciul ăsta este important. Au fost doar antrenamente de refacere, la meciul de mâine să fim 100% din punct de vedere al sănătății.

Am venit pentru că nimeni nu și-a luat riscul să vină să ajute Dinamo. Am zis că nu mai preiau echipe din timpul campionatului, însă nu puteam să refuz Dinamo. E responsabilitatea mea, mi-o asum și sunt convins că vom îndeplini obiectivul.

A fost singurul obiectiv, nu ne putem permite altceva, trebuie să ne salvăm de la retrogradare, poate să reușim să mai plătim din datorii, să aducem oamenii care vor să investească, mai ales că planul de reorganizare a fost aprobat.

Interesul nostru este că Dinamo să rămână în prima ligă, toată lumea trebuie să facă eforturi să îndeplinim obiectivul ăsta. Noi trebuie să rămânem uniți, mai ales echipa, să arătăm ca o echipă, până acum nu am arătat precum o echipă”, a mai spus ”Puriul”.

  • La finalul etapei a 16-a, Dinamo este penultima din Liga 1, cu doar opt puncte acumulate. În Liga 1, echipa din ”Ștefan cel Mare” nu a mai câștigat din etapa a treia, când o învingea, pe 2 august, pe Academica Clinceni cu 3-1.
  • U Craiova 1948 nu trece, de asemenea, printr-o perioadă fastă din punct de vedere sportiv, ultima victorie în campionat fiind reușită pe 22 octombrie, 1-0 cu Gaz Metan Mediaș. Înaintea partidei cu Dinamo, echipa lui Eugen Trică este pe locul 14, cu 14 puncte.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s