Video I Mircea Rednic are probleme de lot înaintea derby-ului cu Craiova

Dinamo și Craiova se întâlnesc vineri în derby-ul etapei a 17-a din returul Ligii I, pe stadionul Dinamo.

Un duel decisiv pentru formația noastră, în condițiile în care suntem pe locul 15 și oltenii sunt chiar deasupra noastră, dar la 6 puncte distanță, astfel este un duel de totul sau nimic pentru noi, în care suntem condamnați să câștigăm.

”Am ceva probleme cu Espinosa și Carp, Carp va intra în antrenamente cu echipa de mâine, Espinosa de săptămâna viitoare. În rest, toți jucătorii sunt prezenți și pregătim meciul de mâine.

Steliano Filip vine după o accidentare, a stat o lună aproape, a jucat un meci și am zis că la meciul asta să nu îl folosesc, ar fi fost rezervă. A fost un incident, nu discuții, legat de niște dorințe și am decis ca el să nu facă parte din lot. A zis că nu poate decât să joace fundaș stânga. Mă încurca și am decis că e mai bine să stea rezervă, că ei s-au născut titulari, să nu facă parte din lot. Se întâmpla, Radu nu a fost în lot, alții nu au fost, sunt 32 de jucători, toți au avut șansa să joace.

El vine după o accidentare și nu vreau să risc. O recidivă musculară înseamnă că pierde toate jocurile până la finalul anului. Ei trebuie să mai asculte și de antrenor. Ca să fii fundaș stânga, trebuie să fii fundaș în primul rând. Nici Sorescu, nici Filip, nu au sau nu le-au arătat. Ei trebuie să accepte și să execute ce spun eu. Mă interesează ca toată lumea să fie prezentă, toată lumea să dea maxim, se fac schimbări și sunt normale.

Eu vreau binele echipei, puteam să stau în Belgia, am venit să ajut. Se găsesc greu jucători, în iarnă la ce le oferim noi, vom găși, vor veni jucători care nu joacă la echipele lor și să vină să joace. Dar avantajul de a fi antrenați. cei care au venit, sunt liber de contract și nu au mai jucat din aprilie. L-am băgat pe Carp după o săptămână și s-a accidentat, Espinosa la fel, a fost un risc.

Eu mi-aș dori ca jucătorii să fie orgolioși, ei trebuie să aibă o reacție de orgoliu, să aibă mai multă ambiție, să le arate contestatarilor că nu este așa. Ai schimbat antrenor, dar rămân cam aceiași jucători. La meciul cu Rapid din liga a treia am trimis 8 jucători, Rapid unul singur și am pierdut.

Noi am trimis 8 jucători care au jucat la prima echipă și au pierdut. Avem jucători fără experiență și valoare pentru a juca la prima echipa, iar cei care au venit, trebuie să am răbdare cu ei. În afară de Torje care s-a integrat foarte bine și face ceea ce se aștepta de la el, restul au nevoie de timp.

Domnul Mureșan a fost prezent la Săftica, nici vorba de discuții, am reușit să ne mișcăm puțin, a venit o firmă care se ocupă și sunt 2-3 zile în care vor pune terenul la punct. Domnul Mureșan a adus o parte din jucători, eu am adus, avem interesul să facem lucrurile să meargă. Suntem în aceeași oală, era după meci, un pic supărat, am încredere in jucători, au parte de susținerea mea, responsabil de rezultate sunt eu”, a spus Rednic în cadrul conferinței de presă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s