Video I Mesajul transmis de Rednic la conferința de presă de după meciul cu FCU Craiova

Dinamo a remizat, vineri seară, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa FC U Craiova 1948, într-un meci din etapa a 17-a a campionatului naţional.

După acest rezultat, Dinamo a ajuns la 14 meciuri consecutive fără victorie în Liga 1, dar Mircea Rednic a încercat să vadă și lucrurile pozitive din jocul echipei.

”Primul meci în care nu am luat gol,țînând cont de ultimele meciuri, de situația noastră în clasament, un punct nu are cum să mă mulțumească, țînând cont de felul în care a decurs jocul. Ne-am creat situații, ocazii mari, mai ales în repriza a doua. Poate din cauza presiunii, experienței, au fost situații clare, dacă eram mult mai liniștiți și cu încredere, nu aveam voie. Am avut două situații cu Itu, nu e prima dată când avem ocazii. Nu e prima dată când cel mai bun jucător de la adversari e portarul. Primim goluri cum le primim.

Doar la sfârșit am avut ceva emoții, Craiova a jucat cu multe mingi lungi, pe atacant. Avem ceva accidentări, Nikos, e al doilea meci în care a intrat foarte bine. Am auzit că e zvon cu Uhrin, poate să vină oricine, Zidane e și el liber. Eu am zis, am venit să ajut, dacă cineva crede că Dusan poate să facă treabă mai bună, mă dau la o parte și îi predau echipa.

Se uită repede, zici că am preluat Barcelona, că vin după 10 etape câștigate, lumea uită că echipa a pierdut de maniera cum a pierdut până să vin. Astăzi ce a fost? Un jucător care a intrat de la început, pe care l-am adus eu. Nu au fost aduși toți de Mureșan, el a adus 3 jucători, restul au fost aduși de alții. Trebuie să am răbdare, am greșit cu Espinosa și Carp, din dorința de a veni cu calitate, am greșit.

Dacă nu avem răbdare, dar nici prea multă, trec etapele și pierdem punctele. De aceea sunt supărat, de aceea cred că meritam să câștigăm. Am avut două meciuri în care victoria a fost pierdută din cauza noastră, cu UTA și Rapid, au fost două meciuri bune per ansamblu”, a spus Rednic la conferința de presă de după meci.

  • Dinamo continuă seria ajunsă la 14 meciuri fără victorie. Rămâne pe locul 15, cu nouă puncte, după 17 etape.

  • De partea cealaltă, FC U Craiova acumulează 15 puncte și e pe locul 13.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s