Ionuţ Chirilă, OUT de la Clinceni înaintea meciului cu Dinamo! Cine va sta pe banca tehnică

Oficialii de la Academica Clinceni şi-au pierdut răbdarea şi l-au demis pe Ionuţ Chirilă. Tehnicialul nu a mai fost primit la antrenamentele celor de la Clinceni.

Chirilă nu şi-a indeplinit obiectivul şi a legat multe infrângeri, astfel că şefii de la Clinceni au decis să îl înlocuiască cu Flavius Stoican.

Situația este una tensionată la Academica Clinceni dinaintea meciului cu CFR de la Cluj, câștigat de campioni cu 2-0. Chirilă a reușit să-i ”adune” pe jucători și să-i convingă să joace, dar în ultimele 24 de ore lucrurile s-au precipitat. Chirilă a fost scos marți, 30 noiembrie 2021, de pe grupul de WhatsApp al lotului, după care jucătorii au fost înștiințați că antrenamentul programat inițial miercuri, 1 decembrie 2021, de la ora 10:00, a fost mutat după-amiază.

Jucătorii, puși într-o situație delicată, au ales să se ducă totuși la stadion și dimineață. Când au ajuns acolo, în același timp și cu Chirilă, toți au constat că baza era închisă și nu era nimeni. Fotbaliștii i-au comunicat lui Chirilă să stea de vorbă cu cei din conducere și să rezolve problema.

Fotbaliștii au plecat la casele lor și au revenit după-amiază la antrenament. De data aceasta, ședința de pregărire s-a ținut, dar fără Chirilă. Mai mult, fotbaliștii au fost anunțați că situația s-a rezolvat. Adică, Stoican, care a mai antrenat o scurtă perioadă în acest sezon și pe U Craiova 1948, când a rezistat mai puțin de o lună, ar putea fi instalat oficial dacă se va ajunge la un numitor comun cu Chirilă. De altfel, se pare că Stoican a și fost văzut deja pe la sediul clubului din Clinceni.

Ionuț Chirilă nu vrea să demisioneze, vrea să-și ducă mai departe contractul și chiar le-a spus jucătorilor că pregătește deja meciul cu Dinamo.

Miercuri, într-un comunicat postat pe site-ul oficial, Academica Clinceni a anunțat și schimbări la nivel administrativ:

”Academica Clinceni trece printr-o perioadă de transformări. Clubul nostru va avea un nou acţionariat, iar la nivel administrativ s-au alăturat staff-ului Augustin Călin, care va fi director sportiv, şi Sabin Ilie, în funcţia de team manager. În cursul zilei de mâine vom anunţa şi cine se alătură echipei noastre la nivel de staff tehnic”, se arată în comunicat.

  • Partida dintre Academica Clinceni și Dinamo București, este programată, vineri, 3 decembrie 2021, de la ora 21:00.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s