Mircea Rednic, pierde un jucâtor important, înaintea partidei cu Academica Clinceni! Cine revine

Mircea Rednic nu are parte de cea mai bună perioadă la Dinamo. ”Câinii” își doresct un rezultat favorabil în meciul de la Giurgiu.

”Am avut o probleme cu Gabi Torje care a fost răcit, el e vaccinat, a avut boală, a făcut PCR și a ieșit negativ, dar nu s-a antrenat. El astăzi o să fie primul antrenament cu echipa, Nikos la fel nu s-a antrenat toată săptămâna, astăzi va face un test, să vedem dacă va putea rămâne în lot. Revine Carp și singura problema medicală este Espinosa, nu vrem să riscăm, de săptămâna viitoare ar putea intra în program normal. Astăzi intrăm în cantonament, mâine plecăm spre Giurgiu și mergem să câștigăm, altă alternativă nu avem.

Legat de adversar, eu văd jocurile lor ca și un antrenor, se văd lucruri bune de când a venit Ionuț, echipa care joacă, are curaj, pornește cu construcția de la portar, dar au avut momente bune în joc, dar rezultatele nu au fost pe măsură. Trebuie să fim concentrați, să ne respectăm adversarul, nu e prolemele pe care le au. Dacă îi respectăm, sunt sigur că și rezultatul va veni.

Nu îmi permit ca Dan Petrescu, să spun ce mare echipă este. Una e să fii pe primul loc și să spui ce mare duel este și una e să fii aproape de ei în clasament. Când joci cu o echipa care e în clasament pe o poziție bună, au tendința să se relaxeze, să trateze meciul ușor, dar la noi nu e cazul. Noi suntem într-o situație delicată și avem nevoie de puncte ca de aer.

Eu am reguli, e vorba de discplina, nu am pedepsit vreun jucător, în momentul de față ei trebuie să fie la dispoziție antrenorului, nu trebuie să se supere nimeni, problema e la voi (presă), apăreți cu multe zvonuri, ați luat toți antrenorii la rând, le propuneți Dinamo, ba că sunt doriți de cei din conducere, ba de jucători, bucătari, magazioneri. Creați și vă place să creați”, a spus ”Puriul” la conferința de presă.

Despre numele de antrenori apărute în presă: ”Nu mă supără că apar nume, când lucrurile nu merg, e normal să creați o atmosferă în jurul lui Dinamo, normal că rezultatele se decid în teren, vă place, nu știu ce va faceți voi dacă Dinamo nu o să mai fie, de cine o să mai scrieți?

Nu e nimeni din club, ați oferit prea multe zvonuri care nu au fost adevărate. Numai zvonuri în ultima perioadă, astăzi nu am citit să văd dacă a mai apărut ceva. Lucruri bune nu sesizați, dacă nu sunt, trebuie să inventați. Eu am cerut să fiu respectat, dacă nu, o să mă comport ca și voi, o să vin la conferință și nu o să mai răspund altceva”.

Despre Academica Clincei: ”Luati individual, sunt jucători buni, sunt 2-3 pe care mi-aș dori, Omoh e unul dintre ei, Luana l-a adus acolo. Eu mi l-aș fi dorit, în momente dificile ,el poate să aducă un plus, să câștige un meci. Mai sunt jucători acolo, când apare un antrenor nou, există o reacție, poate fi negativă sau pozitivă.

Și la mine când am venit, cu UTA am condus cu 2-0, o echipă foarte bună și am pierdut în minutul 95. E clar că jucătorii vor avea o reacție, fiecare vrea să arate că vrea să fie în lot, că merită să joace. Cei care nu au jucat, vor dori să arate că merită să se bazeze pe ei. Au nevoie de puncte și o să fie un meci greu.

Nu e haos la Dinamo, de când s-a intrat în insolvență, sunt normale, legat de situația financiară, s-a aprobat planul de reorganizare, la noi nu este haos. Așa se vede de afară, cu ajutorul vostru, iar revin. Când e vorba de Dinamo și Rednic, e normal să se inventeze”, a mai spus Rednic.

Lasă un răspuns