Rednic anunță noi întăriri în iarnă: ”Am vorbit de o colaborare între echipe și jucători”

Dinamo speră să rupă blestemul meciurilor fără victorie, iar Mircea Rednic a oferit informațîi interesante despre o posibilă colaborare cu echipa antrenată de Mircea Lucescu, Dinamo Kiev.

Tehnicianul echipei nostru, a oferit noi informații în cadrul conferinței de presă, premergătoare partidei cu Academica.

Discuția a venit după o întrebare despre o posibilă demitere a lui Lucescu, iar Rednic a spus că s-a discutat ca între cele două cluburi să aibă loc o colaborare:

”Eu nu cred că Mircea Lucescu va fi înlocuit, face o treabă foarte bună, ar fi o greșeală. A început acolo un proiect, nu cred, s-a discutat cu Mircea pentru o colaborare din iarnă, nu cred că se poate. Cum să fie schimbat?

Am vorbit de o colaborare între echipe, jucători, el e dispus să ajute, a spus că are un lot foarte mare și mi-ar conveni să împrumut 1-2 jucători ca să joace, eu așa o văd, așa va fi, nu cred că vrea să se implice la Dinamo sau la echipa națională. Lui îi place să fie zi de zi la stadion, nu să stea la birouri, avem destui antrenori care să preia echipa națională”, a spus Mircea Rednic în cadrul conferinței de presă.

”Cine nu și-a dori să antreneze Dinamo, dar nu în situația asta, dar nu acum, responsabilitatea e mare. Poate un antrenor la început de carieră, care nu are nimic de pierdut, doar de câștigat.

Nu e ușor, ce mă bucur, în ultima perioada reacția jucătorilor a fost mult mai bună, le-am cerut să fie mai uniți, să nu înceapă străini sau români, cine a venit sau de unde a venit, să își vadă de antrenamente, de joc, de sănătatea lor, să se protejeze. Când li se oferă șansă, să joace. În afară de Torje, nu am văzut un jucător care să se impună, în afară și în teren. Am nevoie ca ei să facă diferența în teren”, a mai spus Mircea Rednic.

Dinamo va juca mâine seară, de la ora 21.00, în compania ultimei clasate din Liga 1, în runda cu numărul 18 din Liga 1!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s