Video I Mircea Rednic a prefațat meciul cu Academica Clinceni

Academica Clinceni și Dinamo se întâlnesc vineri, de la ora 21.00, în primul meci al etapei a 18-a din campionatul intern.

Mircea Rednic, are unele probleme de lot, mai ales Gabi Torje care nu s-a antrenat toată săptămâna acuzând o răceală puternică. Tehnicianul lui Dinamo, a prefațat într-o conferință de presă, disputa cu echipa comunală. ”Puriur” afirmând că are nevoie doar de victorie și nu există altă variantă în meciul de la Giurgiu.

”Am avut o problemă cu Gabriel Torje care a fost răcit, care e vaccinat, care a făcut boala, a făcut PCR-ul negativ, dar care nu s-a antrenat. O să fie azi primul antrenament, Nikos la fel, nu s-a antrenat, va face și el un test, revine Carp, singura problemă medicală e Espinosa.

Megrem să câștigăm, nu avem o altă alternativă. Se văd lucruri bune de când a venit Ionuț Chirilă, au avut momente bune. O echipă care are curaj, rezultatele nu au fost pe măsură însă la Clinceni.

Nu-mi pot permite ca și Dan Petrescu să să spun „Doamne ce mare echipă e”… Ei sunt pe primul loc, noi lângă Clinceni. Suntem într-o situație delicată, avem nevoie de puncte ca de aer. Nu știu nimic de sdchimbările de staff de la Clinceni”, a declarat Mircea Rednic la conferința de presă.

  • Ionuț Chirilă (55 de ani) nu a mai fost primit la antrenamentele celor de la Academica Clinceni. Locul îi va fi luat de Flavius Stoican (45 de ani). Chirilă e dispus să încheie acordul cu Academica doar în cazul în care i se plătesc salariile până la finalul înțelegerii, scadente peste două sezoane. Cu toate acestea, antrenorul care tocmai s-a despărțit de FCU Craiova și-a dat acordul să vină, dar așteaptă ca situația actualului tehnician să fie rezolvată. Conducerea Academicii e sigură că totul va fi lămurit în cursul zilei de joi. Stoican ar urma să stea pe bancă la meciul cu Dinamo, din week-end.
  • Stoican fusese aproape să preia clubul și înaintea venirii lui Chirilă. Conducerea s-a răzgândit în ultimul moment, după ce Chirilă le-a promis că va aduce o serie de investitori la club.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s