An de coșmar pentru gimnasta noastră! Larisa Iordache, mesaj de pe patul de spital, înainte de a 7-a operație

Calvarul continuă pentru Larisa Iordache! Gimnasta în vârstă de 25 de ani, se pregătește pentru a șaptea operație, de această dată una la gleznă. Sportiva noastră a postat pe rețelele sociale un mesaj emoționant de pe patul de spital.

Larisa Iordache, la a 7-a operație

”Cu una în plus sau cu una în minus cam tot aia e. Pentru mine, azi este o zi destul de ciudată, sunt la Viena și urmează să intru în operație pentru a scăpa de durerea de la gleznă.

A 7-a operație, nu-i chiar ușor, dar nu mă plâng! Știu că ăsta este un pas foarte simplu în vindecarea gleznei mele, dar ce urmează mă sperie mai tare (cârje, recuperare, etc.). Dar măcar o să fiu stăpână pe piciorul meu și nu o să îmi mai creeze probleme”, a postat Larisa Iordache, pe contul personal de Facebook.

Cea mai bună gimnastă din România a avut un an de coșmar de când a revenit în sala de gimnastică! Accidentare după accidentare, pierderea mamei, ratarea finalei olimpice de la bârnă, sunt doar câteva dintre momentele grele prin care a trecut sportiva în 2021.

Tânăra povestește că la Tokyo a fost în depresie, a concurat cu dureri extraordinare, iar de ceva timp merge la pishoterapeut.

„După 3 zile de la evenimentul nefericit care s-a întâmplat în familia mea, am intrat într-o mica depresie și cu ajutorul antrenorilor mei m-am ridicat ușor, ușor. Nu mai voiam să vorbesc cu nimeni, nu mai voiam să comunic, iar domnul Cristi m-a luat de umeri și mi-a zis „Campionul din tine nu vrea să renunțe” și atunci m-am trezit la realitate și am zis că nu vreau să renunț” – Larisa Iordache, gimnastă medaliată cu aur la 6 ediții ale Campionatelor Europene de Gimnastică, conform Sportsnet.

”Aveam niște probleme destul de grave. Toate lucrurile se încurcau în capul meu, nu mai știam cum să fac anumite elemente și până în ziua competiției m-am chinuit să o iau în fiecare zi de la capăt. Am tras de mine până la extrem, până la durerea suportabilă pentru mine, am ajuns până la durerea în care mi se făcea pur și simplu rău” – Larisa Iordache, gimnastă medaliată cu aur la 6 ediții ale Campionatelor Europene de Gimnastică.

Cu o sinceritate dezarmantă, Lari recunoaște că a apelat la un specialist ca să poată să facă față la tot ce i se întâmplă!

”Fac terapie, pentru că trebuie să te descoperi pe tine, în primul rând, trebuie să te simți bine în pielea ta. Făcând terapie am învățat să mă accept pe mine, chiar și când nu sunt bine. Pentru că nu suportam acel lucru și intram într-o pasă foarte proastă a mea. Și mă duceam undeva foarte jos și nu mai puteam să mă ridic” – Larisa Iordache, gimnastă medaliată cu aur la 6 ediții ale Campionatelor Europene de Gimnastică.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s