Steliano Filip, după Academica Clinceni – Dinamo 1-0

În debutul etapei a 18-a din LigaI, Dinamo a fost învinsă de Academica Clinceni, scor 0-1, în primul meci din etapa a 18-a din Liga 1. Unicul marcator al partidei dintre ultimele două locuri din campionatul intern a fost Patriche, în minutul 33.

Steliano Filip a fost băgat în depresie după o nouă umilinţă în Liga 1. „Este tragic! Îmi e şi ruşine!”, a transmis fundaşul după un nou eşec.

”Sincer, îmi găsesc cu greu cuvintele. Nu ştiu, o seară proastă din toate punctele de vedere. Cred că, în ciuda rezultatului, am controlat jocul. Dacă nu marchezi, nu ai cum să iei nici măcar un punct. E normal să ne certe. Ăştia suntem, îmi e şi ruşine. Intrăm pe teren şi ne lipseşte ceva.

Eu cred în aceşti băieţi. Ştiu cât ne dorim şi cât muncim. Este tragic. Nu a fost o împăcare (n.r. cu Mircea Rednic) pentru că eu nu îmi permit să mă cert cu antrenorul echipei. A fost o dorinţă. Joc şi fundaş, şi portar dacă e nevoie. Nu sunt în măsură”, a declarat Steliano Filip la finalul meciului.

Echipele de start:

Academica Clinceni: Ureche – Pashov, Bilali, Patriche, Holzmann – Cascini, Ventura – Ion, Omoh, De Amorim – Vellios; Rezerve: Păun, Achim, Gardoș, Chandarov, Gavra, Cioiu, Dumitrache, Ștefan, Filip; Antrenor: John Ene

Dinamo: Iliev – An. Radu, Pinto, Grigore, Filip – Sorescu, Răuță, Itu – Matei, Nunic, Bordușanu; Rezerve: Fara, Ehmann, Ivanovski, Torje, Vestenicky, Kainourgios, Bani, Carp, Gluhakovic; Antrenor: Mircea Rednic

  • În urma acestui rezultat, Academica Clinceni a obţinut primul succes din acest sezon, însă rămâne pe locul 16, cu 7 puncte. De partea cealaltă, Dinamo rămâne pe locul 15, cu 9 puncte.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s