Mircea Rednic şi-a pierdut răbdarea cu jucătorii, după eșecul cu Academica Clinceni: ”Unii cred că se mulţumesc că sunt la Dinamo”

Mircea Rednic şi-a ieşit din minţi după Academica Clinceni – Dinamo 1-0, meci din etapa a 18-a a Ligii 1. Învins de ultima clasată, „Puriul” a răbufnit şi şi-a arătat cu degetul jucătorii. Asigură că nu va demisiona, dar anunţă schimbări masive de lot în această iarnă.

Rednic i-a ”urechiat” pe atacanţi şi nu îşi poate explica cum pot aceştia să rateze ocazii uriaşe: ”În primul rând, fotbalul se joacă pe goluri. Ai avut o repriză foarte bună, dar nici cu poarta goală nu poţi să înscrii. Am avut 7 cornere şi băteam de la o poartă la alta. Greşeli de marcaj… am jucat, am dominat jocul, dar nu e suficient. Noi trebuie să avem 20 de ocazii ca să putem să înscriem un gol. E lipsă de concentrare în faţa porţii, poate şi de calitate.

Normal că în repriza a doua ne-a fost foarte greu. Eu nu am jucători care să elimine un adversar din joc la mijlocul terenului. Deja sunt aceeaşi jucători. Eu nu am nimic, nu vreau să dau vina pe nimeni. Toţi suntem de vină când nu avem rezultate. Dar poate e maxim pentru ei. I-am schimbat, multe reproşuri nu pot să le fac pentru că nu ne-au dominat adversarii.

Le-am zis să fie pozitivi între ei. Nu e unul mai deştept ca altul… trebuie să înţeleagă că dacă nu formează o echipă va fi greu. Ei trebuie să înţeleagă, eu încerc cât pot. Dacă nu jucaţi în echipă, o să fie greu. Nu trebuie să fie grupuleţe, străinii şi românii.

Trebuie să rezist, nu am venit acum să plec. Nu plec. Ei trebuie să înţeleagă că au plecat antrenori, mai e şi rândul lor să plece. De doi ani nu s-a schimbat nimic. De ce să plece antrenorul? Acolo e vorba de calitate. Ai poarta goală şi tu dai din alunecare.

Unii cred că se mulţumesc că sunt la Dinamo. Nu, Dinamo vrea performanţă. Cine nu vrea performanţă, o să plece!”, a declarat Mircea Rednic după Academica Clinceni – Dinamo 1-0.

  • Dinamo a ajuns la 15 meciuri la rând fără victorie. Nu a mai câştigat de patru luni, ultimul succes fiind reuşit pe 2 august, cu Academica Clinceni.

Un gând despre &8222;Mircea Rednic şi-a pierdut răbdarea cu jucătorii, după eșecul cu Academica Clinceni: ”Unii cred că se mulţumesc că sunt la Dinamo”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s