Concluzia după ședința dintre: Rednic, Zăvăleanu, Mureșan și reprezentanții DDB

Înfrângerea cu Academica Clinceni din etapa a 18-a din campionat a agitat și mai multe spiritele din Ștefan cel Mare. Cu patru înfrângeri și un egal în ultimele cinci partide din Liga 1, Dinamo nu pare să își revină și se afundă tot mai mult în zona roșie din clasament.

Iritat de atitudinea elvilor săi, la finalul partidei, Mircea Rednic a anunțat că a venit momentul ca jucătorii care nu dau un randament bun să plece de la clubul din Ștefan cel Mare. Pe de altă parte, potrivit informațiilor apărute în presă, mai mulți fotbaliști s-ar fi plâns de relația pe care o au cu tehnicianul dinamovist, iar conducerea încearcă să găsească o soluție pentru a calma spiritele.

Răzvan Zăvăleanu, Iuliu Mureşan, antrenorul Mircea Rednic, o parte din suporterii cotizanţi de la Dinamo şi oamenii de afaceri Marian Iuhasz şi Gheorghe Niţu s-au întâlni pentru a discuta situația de la club și pentru a încerca să găsească soluții pentru a ieși din criza prin care trece formația.

Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar RTZ & Partners, a vorbit la finalul şedinţei despre lucrurile care s-au discutat, fiind reglementată şi relaţia dintre antrenor şi jucători:

“Am avut o discuţie pe raportul de insolvenţă. Am discutat despre soluţii financiare, buget salarial, jucători şi lot, dar şi relaţiile dintre antrenor şi jucători. Concluzia şedinţei a fost să strângem rândurile, să ne comportăm ca o echipă cu toţii.

Nu s-a pus niciodată problema destituirii lui Mircea Rednic şi a lui Iuliu Mureşan, cum au apărut în alte părţi. Nu s-a pus problema de aşa ceva. S-a discutat despre situaţia echipei, despre ceea ce trebuie să facem să o întărim, să câştigăm.

Fiecare şi-a spus părerea acolo despre ce trebuie să se îmbunătăţească lucrurile şi cam asta a fost. Nu am discutat despre plecări. În acest moment, nu este bine să discutăm despre aceste lucruri.

Deocamdată Mircea Rednic are un lot la dispoziţie din care îi poate folosi pe toţi, face cum crede de cuviinţă, dar cine vine şi cine o să plece o să discutăm după ce trec aceste trei meciuri. Nu ştiu cine a spus de plecarea lui Rednic şi Mureşan, sunt zvonuri menite să destabilizeze”, a spus Răzvan Zăvăleanu.

Mircea Rednic şi-a pierdut răbdarea cu jucătorii, după eșecul cu Academica Clinceni

Învins de ultima clasată (Academica Clinceni – Dinamo 1-0), Mircea Rednic a răbufnit şi şi-a arătat cu degetul jucătorii. Asigură că nu va demisiona, dar anunţă schimbări masive de lot în această iarnă.

”În primul rând, fotbalul se joacă pe goluri. Ai avut o repriză foarte bună, dar nici cu poarta goală nu poţi să înscrii. Am avut 7 cornere şi băteam de la o poartă la alta. Greşeli de marcaj… am jucat, am dominat jocul, dar nu e suficient. Noi trebuie să avem 20 de ocazii ca să putem să înscriem un gol. E lipsă de concentrare în faţa porţii, poate şi de calitate.

Normal că în repriza a doua ne-a fost foarte greu. Eu nu am jucători care să elimine un adversar din joc la mijlocul terenului. Deja sunt aceeaşi jucători. Eu nu am nimic, nu vreau să dau vina pe nimeni. Toţi suntem de vină când nu avem rezultate. Dar poate e maxim pentru ei. I-am schimbat, multe reproşuri nu pot să le fac pentru că nu ne-au dominat adversarii.

Le-am zis să fie pozitivi între ei…. continuă să citești

Lasă un răspuns