Directorul Centrului de Copii și Juniori de la Dinamo, a renunțat la funcție

Iulian Matei, directorul Centrului de Copii și Juniori de la Dinamo, și-a anunțat intenția de a pleca.

Iulian Matei a preluat conducerea centrului de copii și juniori în urmă cu un an, dar astăzi a informat clubul despre intenția de a demisiona. Informația confirmată de Iulian Matei pentru Radio Dinamo1948.

Motivele prezentate de Iulian Matei au legătură cu condițiile în care CCJ al FC Dinamo își desfașoară activitatea în aceste momente.

Adrian Mihalcea, revoltat după ultimele conflicte apărute în interiorul vestiarului din Ștefan cel Mare

Fotbaliștii de la Dinamo complotează pentru demiterea lui Mircea Rednic. Tehnicianul este însă apărat de Adrian Mihalcea (45 de ani), fost jucător și antrenor la Dinamo. Adrian Mihalcea a avut un discurs furibund la adresa jucătorilor dinamoviști, cărora le reproșează atitudinea pe care o au față de propriul antrenor.

”Mi se pare incredibil să se întâmple așa ceva într-un fotbal modern. Nu mai sunt foarte multe de spus. Jucătorul trebuie să se prezinte la pregătiri și să se lase antrenat. Dacă s-a ajuns ca un jucător să-i dorească plecarea, lucrurile sunt degenerate total.

Nu mi se pare normal dacă se întâmplă așa ceva. Cum să refuze să joace la capacitate maximă dacă antrenorul actual rămâne în funcție? Și vorbim despre unul dintre cei mai buni antrenori din fotbalul românesc.

Situația e dezastruoasă…dar cine să vină în locul dânsului? Alt antrenor care să depindă de votul de încredere al jucătorilor? S-ar crea un precedent”… continuă să citești aici.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s