Gimnastică I Larisa Iordache s-a întors în sala de antrenament la nici trei zile după ce s-a operat: ”Am rezistat, sunt super tare!”

Larisa Iordache este campioană noastră la gimnastică, după o nouă operaţie, la nici 3 zile de la intervenţia chirurgicală, antrenorii ei s-au trezit cu gimnasta în sala de antrenament!

Larisa tocmai s-a operat la glezna care a împiedicat-o să se bată pentru medalie la Jocurile Olimpice de la Tokyo, în finala de la bârnă. E deja a 7-a operaţie pentru campioana noastră.

După atâtea ghinioane, Larisa se gândeşte serios să se retragă. Totuşi, nu lasă gimnastica de tot. Vrea să se facă antrenoare: ”A şaptea operaţie… e ciudat, pentru că numărul 7 este numărul norocos al lui tata.

Cred că mă voi descurca. Făcând gimnastică 20 de ani, n-ai cum să nu te descurci să dai o indicaţie”, a spus medaliata cu bronz de la Jocurile Olimpice din 2012, de la Londra.

Larisa tocmai încheie cel mai greu an din viaţa ei. Visează la un 2022 fără ghinioane

”Abia aştept să treacă anul ăsta. Nu ştiu ce an va veni, dar cu siguranţă anul acesta m-a pregătit pentru tot ce urmează. Am rezistat, sunt super tare!”, a mai spus Larisa Iordache.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s